Thursday, March 15, 2012

List OST Vanilla Coklat

Salam...
actually i dun really watch this drama...
coz must of my Tuesday nite...
i went to library and LayParking with anak dara....
but sometimes, i watch it via TV set there....

one thing for sure....
i love most of the song in the drama....
really fall in love with da music...
and da lyrics...
so here....
i list out 8 song that i manage to get....
(luckily, at the end of the drama, they list out all the songs, and the CRT, so thats give me sometimes to write down on my notes)

1. Remuk Jantungku - by Geisha
2. Cinta Dan Benci - by Geisha
3. Kenangan Hidupku - by Geisha
4. Cinta Bersemi - by Geisha
5. Cukup Tak Lagi - by Geisha
6. Penerang Hati - by Sixth Sense Ft. Saujana (my fav)
7. Kerana Kasihmu - by GX4
8. Tapi Bagaimana - by Spider (my fav)
9. Tentang Rasa - by Astrid (my fav)
10. Kartita - by Awan Band

sorry if i miss out anymore songs.....
this give me inspiration for this coming 2012/2013 video...hopefully....hehehe....

18 comments:

zati embong said...

jat tahu yg lagu spider 2 je.hihi.2pun sbb yg 2 asyik kuar tv.lgpun jat pn sama,xsmpatlah nk layan.

IU | ahsfantasy24.com said...

cinta dan benci tu my fav,
hehehhe ^^

Telor Power said...

hahaha tak pernah tahu siapa giesha ni

eita said...

tak berkesempatan nak tengok vanila coklat akir....huhuhuh

ZYASH said...

Hai...off topic jap.. Hari tu allergic mkn ubat doktor jer... Parut ckit2 je tinggal, tapi agak degil la jugak...zy pun masih mencari krim yg sesuai tau...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

respon to ww: hehe... dia suke bab masak2 ni, is xpandai masak... haha.. elok la tu (^___^)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

everyday they talk about this vanilla~

Mr.Clive said...

tak tgk vanilla coklat ni...haha...last drama tengok adalah nora elena dan ada semua OST untuk drama yang tu...kehkehkehh... XD

Aishah Jahirah said...

lagu2 dia mmg best....
p/s:bb skmm 2 kalau setakat nak berblog okey je.xde la mcm bil bila dah ckp quota speed slow teramat.

Teenager Housemaid said...

saya pun ta tengok vanila coklat ni.. err lagu2 dia pun saya tatau oo..hoho..

wah, lepaking dekat library? cool! :D

Hanie Dew said...

aku baru pas donlod tp tak sempat tgk lagi. nnt citer da basi aku baru nak gedik gedik fangurling sensorang kan. hahhaa..

lagu spider tu best kan. sempat jgk ko salin kat notes. hihi..

video? vlog ke?

c'axoera ヅ said...

just got to know last few days what vanilla choc all about hahahahah

okay check this song: Sayangku by Taxi band :)

Jue said...

nsb ko kasi list
senang godek
#sdgkan bole je google tp mls hahaha

video?

acheeqa farhana said...

sy suke tgk vanila coklat..dn list lagu ke9 tu yg paling suka :)

Juliet_iRa~" said...

wahh banyaknya lagu ost tu..heee

O CIKTEDDY said...

wow!terbaekk..huhu

Papa Mifz said...

tak pernah tgk pun citer tuh...

CikUna said...

i loike all that song... wewitt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...