Monday, October 7, 2013

Wireless Presenter

Salam...
lastly...
after nearly a month....
i have received this wireless presenter...
from the department....
i just used it this morning....
kinda easy to handle too....
but still....
need to make used of it...

23 comments:

Rai Ourkizuna said...

senang ada benda ni.. nampak lebih pro bila present..

Farah Waheda Wahid said...

ini memang sangat useful bila nak buat presentation...

Masha Meisters said...

yup! sgt baguis kalau pakai ni :-)

Deqla Manjew said...

keje pun jadi mudah.. ;)

Zul Fattah said...

sesuai utk seorang lecturer.. smoga dpat gunakan ia dgn sbaik2nya.

Kesuma Angsana said...

walla bestnyer !

t.a.t.a said...

saya pernah supplied benda ni pada sekolah. 2x patah balik. first sebab mmg benda tu yang faulty. dah tukar baru saya hantar balik pada sekolah.

then, return balik pada saya. sekolah kata tak boleh pakai.

bila saya check, rupanya battery dia tak masuk betul. memang sebelum ni saya masukkan bateri, tapi tak betul la +ve -ve nya, sebab saya nak jimatkan battery. saya ingat, depa pi la betulkan semula. tak juga dibetulkan. ambil jalan mudah, pi je hantar balik kat saya.

Mizz ErMa said...

xpenah tgk pon wireless presenter nih..hihi

Mimi Azirah said...

memg easy nak guna

Hazmin Hamudin said...

Canggih dah nak present paper lepas ni. Tapi kalau tak biasa susah jugakkan.

Daddy Ziyyad said...

tambah gaya bila present..keh keh keh

Muhammad Khairuddin Lim said...

senang kelak...salam blogging

azievee said...

Wah first time tengok nie...mmg kampung skit bab2 gini

Papa Mifz said...

boleh bawak ke mana sahaja la kan..??

Hafizin Jamil said...

tingkatkan lebih kualiti.. hehe

elly nadyra said...

senang la tak yah ada wayar2 berselirat....jaga2 senang gak hilangnya hehehehehhee

Mia Liana said...

wahhh bagus ni.... ofis kak mia pun guna ni. senang bila nak buat presentation..

Cinta Misteri said...

my lecture use it....tapi, when he asking us to do presenting....hahaha kudukut plak tak bagi.

Bitt (double IS) said...

cool...selalu nampak bentuk pen :)

pha is said...

dulu masa present english, x de pointer ni.. last2 pha si bawak "wireless mouse" pha is ni, bawak pi kelas. lepas tu present macam pakai pointer wireless ni..

hainom OKje said...

Kerja bertambah senang le lepas ni Rietta,...

MaMa Rey said...

first time tengok Rieeta...surirumah tak prnh tengok..cian hehe

نورعيم said...

apa ni kak? maaf la xtahu pun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...