Sunday, October 6, 2013

KL Gangster 2

Salam...
Today i went out...
For a movie...
Its KL Gangster 2...
We never watch the pirating movie....
Dont even dowload it...
Coz i know the  hard work...
(15 minutes video....
Already drive me crazy...
And they are making...
A 2 hours movie...)
And the trouble that they undergo...
Will always support them...

22 comments:

Rai Ourkizuna said...

baru tadi tgk posternya kat wayang.. tgk poster je la.. tak tgk pun.. haha..

pst.. boleh join tau rietta.. tgk post pasal giveaway tu.. tuan kedai kek ada post komen.. kalau takde fb bolrh join gak.. post kat blog lepas tu eemailkan link entry kat dia..

Papa Mifz said...

amacam best tak..??

Rosmiza Ali said...

Macamana ceritanya? Best tak? Mieza tak tengok lagi..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Vee said...

masalahnya , baru beberapa bln tgk kat cinema , pastu dah kuar kat astro . mcm membazir jer pi beli tiket ...

Bitt (double IS) said...

thumbs up :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

best...saya suka..salam blogging.

izan mama mia said...

ehe..akak xminat tgk movie camtu...apa msj mereka sebenarnya...byk aksi je

Sharinginfoz said...

Bagus btl tak pernah tgk citer pirate

t.a.t.a said...

why did it drive you crazy?

Kakzakie said...

Kakak wait for the VCD Rietta...

elly nadyra said...

blom tgk lagi, tgh fikir nak pi tgk, tapi kat astro first hehehehehhee

lizz said...

waa mesti best ni...dah lama tak bermovie ni...

Masha Meisters said...

best! tgok dah movie last sturday....suke!!!!

Deqla Manjew said...

deqla pun x tgk lagi.. still nk tgk kat panggung nanti..sokong perfileman melayu kan kan.. ;)

Kesuma Angsana said...

for KA oklah citer ni, but mcm x sesuai tuk budak2 sikitlah..

Mimi Azirah said...

KL Gangster yg pertama dulu pun sy tak tgk

Hazmin Hamudin said...

Saya masih lagi belum tengok cerita ni. macam mana? Ok ke?

Cinta Misteri said...

rezeki Allah yang bagi,
Syamsul tak perlu susah hati,
sebab dia ada peminat sejati,
pirate cd tak serupa wide screen movie,
bunyi derau sound effectnya betul2 buat bulu roma bediri.

pha is said...

bagi pha is, scene lawan dia boleh tahan la...

hainom OKje said...

Anak Okje kata best Rietta....Rietta rasa best tak?

MaMa Rey said...

best ke cter dia ni RieTTa..blm tengok lagi

sobri yaacob said...

greet.. we suport our local movie..
anway crita dia memang terbaik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...