Wednesday, April 18, 2012

Wordless Wednesday 2012.4.3

16 comments:

lieynanilaz said...

ok...

deno said...

exam ke? good luck! :)

munna said...

ok.... paham2...good luck pada yg tgh menjawab soalan tu

Tentang Kita said...

gud luck dear

Kakzakie said...

Mulut kena senyap jari-jemari tangan kena busy sebelum times-up...

SAYA BUKAN SAMDOL said...

maksud saya, masker handmade tu, i just use the putih telur, dan kepingan tisu, dan tepek-tepek kat muka, jd mcm masker,

esoknya bangun nampaklah pores yg ada kat tisu tu.

Woofer Storm said...

shuttttt..tolong senyap~

Mizz ErMa said...

eh? peperiksaan apakah ini?

eita said...

ok baiklah...
zip mulut sekarang...
heheh

Liselle MonCherie said...

All the best my dear friend :D!

acheeqa farhana said...

spe nak exam ni?tuan blog ke?kalau ye,gud luck okey!heee

jeBateja said...

errr....kalau saya bising jugak...???

aReLaN said...

baiklah.saya senyap.hehehe..

Bui Junaidi said...

SAPA YANG AMBIK EXAM NI..?

c'axoera ヅ said...

baeeekkkkk :p

Hanie Dew said...

bisik bisik bole kan.kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...