Tuesday, January 17, 2017

Neb Hanya 4 Jam Sekali

Salam....
sekarang keadaan baby bertambah baik....
keputusan ujian darah semalam positive...
petang semalam...
semua wayar dah tak ada....
cuma masih neb 4 jam sekali...
kata doktor...
bila neb dah reduce ke 6 jam sekali...
insyALLAH baby dah boleh balik...

DOA kan yea kawan kawan...
Baby pun dah bosan asik terperap di katil...
petang semalam bukan main dia jalan sana sini...
sebab dah takde wayar di badan...
dah takde aduan...
"tangan adik sakit"...

Syukur ya ALLAH....

12 comments:

Jun Zie said...

Insyallah smoga cepat sembuh.
Ju fllw sni 442# mohon support newbie =)

Normi Nieza said...

alhamdulillah..moga cpt smbuh..:)

Mummydearie said...

Alhamdulillah, baby dah beransur sembuh. Semoga dapatlah keluar hospital secepat mungkin. Kita yang dewasa ni pun kalau kena tahan di wad lama-lama, tak betah dibuatnya!

wahida said...

semoga cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan hendaknya...amenn...

Kakzakie Purvit said...

Allah.. kesiannya kakak membayangkan adik kata tangan dia sakit
Kena cucuk manalah tak sakit

Moga Qyra Nur Qaseh cepat sembuh dan boleh balik rumah ye sayang.

hainom OKje said...

ALhamdulilah dah semakin pulih....Tulah....bila tengok wayar banyak kat baby hati kita automatik jadi sedih ye Rietta. Kalau boleh gantikan aje sakitnya tu kat kita

Nurfaezah Abdullah said...

siapa baby ne sebnrnya sis?

Pha Is said...

smoga segalanya bertambah baik..

QasehnyaRania said...

sian bila tgk babykena tjham di wad

dear anies said...

kita yg dewasa ni pun kena cucuk ada yg meraung apatah lg baby...GWS baby

aizamia 3 said...

Siapa tak bosan kan kalau terlantar atas katil.
Last year saya masuk hospital pun rasa tak selesa, inikan pula Baby..

Jari Manis said...

Alhamdulillah beransur pulih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...