Friday, September 9, 2016

Fresh Care


Salam...
its a "Minyak Angin"
i used to use "Minyak Kapak"
and last week my junior introduce me with this one...
its feel the same...
but the aroma are sweet...
as sweet as perfume....
so i ask her to buy me a bottle...

18 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

Gee Lion said...

minyak cap kapak memang kena ada satu dlm beg bila berjalan naik kereta ke bas ke.
sebab pening kan.
tak pernah lagi tengok minyak ni.
rasa macam nak cuba plak.
berapa hinggitkah sebotol ni?

ayumi said...

betul, memang sedap baunya. sy dah guna yg bau cherry dan bubblegum. kawan-kawan sy pun suka dengan baunya.

ros_reeza said...

Owh. Tak pernah jumpa lagi yang ni. Bolehlah cuba lepas ni. Tentang minyak kapak, sentiasa ada dalam beg Ros. Hihi. Teman setia katanya.

Sally Samsaiman said...

Fresh Care this type also? Ingatkan ada yg roll on kecik tu je..tak pernah nmpk yg ni...

Pha Is said...

bagus la kalau bau sweet.. minyak kapak ada yg x tahan bau..

nor azman said...

Janji sama ye khasiat dia

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menaja Book Giveaway by Abam Kie and Friends tempohari. Keputusan GA berkenaan sudah pun diumumkan. Untuk melihat senarai pemenang sila klik pautan di bawah. Jutaan terima kasih Abam Kie ucapkan.

http://www.zukidin.com/2016/09/senarai-pemenang-book-giveaway-by-abam.html

Juls Julie80 said...

salam ziarah & follow sis..

saya pun guna minyak ni.. buat standby time migrain.. sebab wangi kalau compare minyak cap kapak tu..sebenarnya ok jer nak guna dua2...tp minyak cap kapak bau dia kuat sangat..risau orang lain lak x selesa..

Pha Is said...

pastikan produk berdaftar dengan KKm yer.. hehehe

Nina Suria said...

terima kasih singgah ke blog saya. Salam ukhuwah dari Bumi Darussalam xx

Pha Is said...

boleh check sama ada berdaftar atau tak di npra.gov.my
kalau x berdaftar x semestinya tak bagus, cuma kalau berdaftar tu, terjamin la sikit ubat tu kalau guna dengan quantiti n cara yg betul sebab ada pantauan dari KKM.. kalau x berdaftar, diorg letak apa pun kita tak tau.. tu je.. hehehe

Kakzakie Purvit said...

Looks impressive Rietta
Kakak since young till now still using minyak kapak
Go overseas minyak kapak is one the "must" in the bag:)

eita said...

akak plok dari dulu sampai sekarang tetap dengan minyak cap kapak...

Aisya사쿠라♥ said...

ok... first time nampak. biasa nampak minyak kapak je

hainom OKje said...

Dunia semakin maju kan Rieta....Minyak angin baunya pun dah wangi sekarang ni hihi...Tak malu dah nak pakai hihi

Mrs Puex said...

suka minyak jenis nih..berangin dan wangi..hehehe

Jari Manis said...

Bau like perfume tu best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...