Tuesday, December 17, 2013

Test Are Normal In Life

Salam....
test are often scared people...
sometimes been ignore...
sometimes get prepare...
but always...
there are test....
every single day...
every single moment....
every sort of things...
just take care...
and always be prepare...
for anything that comes by...
coz everything that comes by...
sometimes will move away very fast...
Even "BREK" need to be tested...hehehe...capture at Kilometer 263.9 arah Selatan...

14 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

jarang jumpe signboard mcm nie..

Rai Ourkizuna said...

ahaha.. tak perasan pulak signboard ni..

Qashmere said...

saya takleh pakai brek. terus jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zerrroooommmmmmmmmmm vroooooooooooommmmmmmmmmmmmmm *demi untuk anak

Kakzakie said...

Even we are sad, remember Allah test on us how patient we are...

eMMe said...

Adaa... kat mane ek? menghala Selatan kan..kat highway selalunya... kawasan yg cerun berbukit kan...

Deqla Manjew said...

unik la sign board tu rietta..

Sobri Yaacob said...

ya test memng mnakutkan kalau kita x prepare.. kcualila anda sorg yg betul bleh hadapi scara smulajadi...

adrianna syaz said...

Kat hi way nk sampai tol ipoh ada kn..

Qaseh Wee said...

sentiasa bersedia kerana kita mungkin akan jumpa sesuatu yg tak dijangka .

t.a.t.a said...

dibuatnya yang baca itu orang yang lurus bendul, terus tekan brek, tak ke merbahaya pada kereta belakang?

sesiapa nak tekan brek sila tengok rear-view mirror dulu ya.

ct shah said...

wooo..this kind of test pun ada ek.but mmg patut pun kita kena pastikan kenderaan kita dlm keadaan selamat sebelum pergi mana2.

Khai♥Rin : anies said...

tanpa ujian, kita tak dijadikan sbg manusia

adyna said...

Btl tu , suami Akak ajar tiap Kali dkt trafic light main2 brek ;)

Pha Is said...

lumrah hidup penuh dengan ujian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...