Friday, August 2, 2013

I Am Sorry!

Salam...
I have been experience this since Monday...
I cant leave comment on some blog...
Dont really know why...
I have key in all the information needed....
(i think that is wordpress blog)....
But still cant submitted my comment...
And the same goes to google+ form...
Since i dun have any account...
And not planning having one either...

So for those that have such a form...
I am sorry....
That i cant leave any comments...
But still...
I ll visit your page....

10 comments:

❤Kamsiah❤ said...

bkn Rieta ja yg ada prob mcm tu..akak pun ada bebrapa kawan dlm list yg blognya tak boleh dikomen..tekan butang komen tp takde respon..tak larat nak tekan last2 keluar mcm tu ja..

kesoma rai said...

yg guna google+ tu tuan blog kena sediakan option utk komen dengan blogger komen jugak kan..

Kakzakie said...

Previously kakak facing the same but after kakak open an a/c google+ (just profile only - not the whole blog) then now kakak can drop comment... but wordpress kakak don't have such problem.

Deqla Manjew said...

rasanya ramai blogger yg alami masalah yg sama.. hurmm.. blog deqla pun x boleh terjah yer? huhu..

Nurfaezah Abdullah said...

hmm how come ah...

eita said...

baru hari ni akak bukak pc...tak tau plok pasal ni

Vee said...

sedih lah klu perkara tu berlaku kat blog saya ... sob sob sob ...

eelobor said...

hehehe...mungkin akan ada yg memahami nanti

Katak Comel said...

it's okey dear..

aReLaN said...

takpela. nanti dah ok balik leh la tinggalkan komen ye.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...