Tuesday, July 30, 2013

Wordless Wednesday 2013.7.5 : Posto

22 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Wahhh kad raya kah?

❤Kamsiah❤ said...

dah lama tak mengirim dan menerima kad raya hehe

Deqla Manjew said...

teringin juga nak bg kad raya kat shbt blogger..tp takot tak smpt pulak.. bkn ape, riso posmen campak kat mana pulak.. haha.. dah ada kes camni.. lagi2 time raya..

psstt... kad raya utk deqla ada tak tu? hahhaha... ;p

kesoma rai said...

yeyy..kad raya (perasann..hahaha)

ps: akak takde email rietta.. nanti email akak kat kesoma.rai@gmail.com okeh..

Kakzakie said...

Wow!!
So many cards to post!

Qashmere said...

Saya punya ada ke? wahaha

Qashmere said...

Saya punya ada ke? wahaha

Vee said...

nak pos kat saya kew ... heheheee

Wak Gelas™ said...

lap lip lap lip gituuu.,eHHHee

Daddy Ziyyad said...

mengerlippp kad raya!

dear xila said...

wahhh nak nak heee

naima said...

sis....nak satu nak satu kad raya...

aReLaN said...

kad raya??? kad kawen??? ehehehe

MaMa Rey said...

utk sya ke rietta hehe..berkilau2 ..:)

tenku butang said...

Heeee.. tau.. tauuu.. kad raya kannnnn.. hik3

are_lin@yu said...

wahh byknya kad rya eh..

eita said...

waaaa....banyak nyer kad raya..

Khai♥Rin : anies said...

menunggu posmen hehehe

elly nadyra said...

rietta, email add kat elly

Papa Mifz said...

apa alamat email Rietta , PM nak send alamat...hehe

pha is said...

pergh.. banyaknya...

Mia Liana said...

dah sampai tau rietta... dah update ke dalam blog pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...