Friday, July 5, 2013

I Cant Stand It Anymore !!!!

Salam...
my mom is sick...
too sick to tell...
kidney stones (Batu Karang)
she allergic to pain killer...
including anesthesia (Ubat Bius)
and plus...
her diabetes reading getting worse...
she cant have any operation right now...
the only choice is...
LASER....
but without anesthesia...
how can i let them do their work...
no way...
i would not let my mom endure the pain...
but....
i want to get rid of that kidney stones..
wanna her to be healthy again...

YA ALLAH....Berilah kekuatan pada hambaMu ini, untuk membuat keputusan yang baik....AMIN....

PS : Dear Friend...please help me...Pray for my mom...I Love Her So Much...

15 comments:

elly nadyra said...

My pray with u rietta! Semoga dipermudahkan.

are_lin@yu said...

smoga mak kamu cpat baik ya dear..sama2 kita doakan..

dear xila said...

ya Allah permudahkanlah urusan keluarga rita dan ibunya aminnn...tabah oke ;')

Aujinz said...

InsyaAllah Semoga dipermudahkan

ProfHariz said...

Rietta. Banyak bersabar dan pohon doa banyak2 kepada Allah. InshaAllah semuanya akan baik-baik sahaja.

InshaAllah. Ameen Ameen Ya Allah.

Deqla Manjew said...

kesian ibu rietta.. moga beliau cpt sembuh .. amin..

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum..
Salam kenal dari Mieza..
Datang singgah & follow sini dari Mini Segmen Deqla..

Mieza boleh bagi cadangan utk masalah kesihatan your mom.. Insha Allah, dengan izinnya dapat membantu.. Coz my FIL pun ada diabetes.. Tapi kadar gula terkawal pada tahap normal.. Sekarang dia boleh makan apa sahaja.. Kita tawakal, insha Allah dengan izinnnya dapat membantu..

Maybe u can email or inbox me di FB for further consultancy..

Email : rosmizaali@gmail.com
Fb : Rosmiza Ali

Aine Ainun said...

semoga cepat sembuh dan dipermudahkans segala urusan keluarga,,,]

singgah dari blog GA deqla..

sobri yaacob said...

i pray 4 u mum.. :)
smoga cpt dsembuhkan olehh allah :)
amin..

Badrina Ibtisam said...

bersabarlah ye.. sy faham mcm mana perasaan kamu skrg ni. bykkn bersabar ye. buat keputusan yg terbaik. berdoalah selalu. <3

Lady Windsor said...

semoga segala urusan dipermudahkan Allah..Sabar..

Zie Noorzail said...

Hmmm...mmg susah nak wat keputusan bila libatkan kesihatan + org yg terdkt & yg kita syg. Rietta dah bincang dgn any other specialist tak psl how bad kesan laser + ubat bius thdp ur mom jk d teruskan...btw dulu my father pong ada batu karang, tp dia cuba rawatan tradisional org bijak pandai melayu kita, alhamdulillah berkesan.harap2 rietta dpt mencari jln terbaik utk selesaikan masalah ni, amin.

seharum kasturi said...

Semoga Allah sembuhkan penyakit ibu kamu dan dipermudahkan oleh Allah segala urusannya ... aaamin .

pha is said...

case yg agak komplicated.. semoga mak rietta cpat sembuh...

9n0L4 said...

doa bebyk. slwt syifa' bebyk. plus bln ramadhan ni. moge dipermudah. amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...