Friday, June 7, 2013

Sofea Jane's Water Fall

Salam...
its Friday...
let us look at..
another ALLAH's beautiful creation...
its AIR TERJUN SOFEA JANE...
actually i cant remember its actual name....
but since SOFEA JANE had shoot a scene there...
they started to call it...
SOFEA JANE's WATER FALL...



18 comments:

Gee GTG said...

salam kak rietta..
hahaha..
boleh pulak nama die cenggitu ye..^^

Kakcik said...

SubhanAllah... cantiknya ciptaan Tuhan. :)

:: Mrs.Eady :: said...

wahh..sofea jane yg dpt nama :)

Sharinginfoz said...

Ingatkan sebab apa le diaorg bg nama ni

Kakzakie said...

Goodness! kakak thought the real name. If Sofea Jane knows she must be proud:)

are_lin@yu said...

rasa prnh tgk lah cita ni..yg blkon dgn cd oraza kn..hihi

Badrina Ibtisam said...

Menenangkan.. :')

hainom OKje said...

Ye ke Rietta..dalam filem apa yeh...CINTA KITA ke yg dia tom boy tu

fyna said...

Subhanallah. lawanya waterfall tue.

Deqla Manjew said...

wahh... nice view.. cantik sgt..

Tihara said...

sedap juga, jadi komersial kan, nice shoot :)

seharum kasturi said...

kat mana lokasinya nih

eita said...

comel sangat kan....


akak pernah cuba nak ambik air jadi macam ni..tapi tak pernah berjaya..
huhuhu

~SaL IjOu~ said...

Untung Sofea Jane~ ^^

pha is said...

pkai kamera apa? mcm pkai long shutter speed je... hehehe

elly nadyra said...

Camni I pun nk pi wat shoot kt sana la hihihihi

kay_are said...

air terjun sofea jane? tak pernah tau pun ade air terjun name tu..

Dianaa said...

air tu nampak deras je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...