Monday, May 20, 2013

Mr Iswara : What Is Going On?

Salam...
Mr Iswara is sick...
Last night...
When i reach home....
Switch it off and only the lights are on...
Since I need to unlock the padlock....
Smell something is burning...
But cant figure out what was burning....
Went back to the car....
And heard some sound coming from inside of the engine....
Oh My....
Open up the bonet....
And let the sound die....
And the smell fade....
Check the water level...
That are the only things that I can do...
Really...
What is going on...
Can anyone tell....

18 comments:

||aLeaSaRa|| said...

relly kot terbakar...dekat tempat fius....nak terangkan tak reti.better tya org yg expert huhu...

:: Mrs.Eady :: said...

NICE...

Kakzakie said...

Sorry Rietta, kakak know nothing. Fill fuel only that I know other than that sorry...

Call mechanic so solve it..

Liza Razak said...

alamak...kalau pasal kereta ni saya memang fail..hehe

dhiera said...

alamak.. saya tak pandai pasal kereta ni. tak tahu. dah bawa ke bengkel ke?

seharum kasturi said...

memang x tau ... hantar workshop jer... heheheee

MaMa Rey said...

err..tak mahir lah dlm bab2 mcm ni rietta..

Mizz ErMa said...

maybe mr.iswara needs some treatment kot sekali sekala..hehe

Deqla Manjew said...

alamakk.. deqla x pakar bab keta.. tp hubby mmg pakar... hihi

missShila Nget said...

sekarang ni kereta dah boleh gerak..?

elly nadyra said...

Overheat?

||aLeaSaRa|| said...

owh camner sis dah settle ke...nnt for next n3 kgsikan apa2 tips utk kami ye :)

Papa Mifz said...

hmm...harap Iswara cepat sembuh yer...:)

eita said...

yang ni kena tanyer pada yang pakar...

eita said...

kalau rieta nak voucher zalora..
ikut je tutorial kat blog ni..

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/03/shopping-di-zalora-malaysia-dengan.html

syafiqakarim said...

err. tak tahu pasal ni

Nora Karim said...

kereta ni kalau kita tak rajin cek mmg boleh bahayakan kita juga.. huhu moga iswara cepat sembuh...

hainom OKje said...

Samalah mcm OKje rietta.... tu dah kira terrerlah tu pandai gak check water level! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...