Friday, April 19, 2013

Add Maths SPM References Books To Be Given Away

Salam...
Since its EXAM mood...
and Anak Teruna decide to drop this paper...
(ADD MATHS)...
i have 2 of his references books...
and 1 exercise book...
that he only used them for the first few chapters...
i would like to give them away....

for anyone that is interested...
just drop the comment below...
stated WHO YOU WOULD LIKE TO GIVE IT TOO....
TQ...
This Is One Of The References Book


11 comments:

Kakzakie said...

Rietta my daughter will seat her SPM this year and add math is one of the subject she took... how much is the cost?

wahida said...

zaman saya dah lama berlalu...nak tunggu anak2 pulak kecik2 lagi...hehe...

Tihara said...

akak dah takde anak buah spm, maybe kawan2 lain ada :)

hainom OKje said...

Nampaknya KZ dah dapat dulu Rietta hehe....

Khai♥Rin : anies said...

ank sedara or sepupu..2x xamik SPM..

afzalsukasuki said...

hmm memandangkan spm saya dah lepas 13tahun lepas jadi saya terik diri la untuk memiliki buku add math ni sis hehe :D

Mimi Azirah said...

dh berlalu lama dh

eita said...

anak sedara dah tahun lepas..

kinara kinatara said...

kina punya adik baru lepas spm tahun lepas..huhu..yang bawah tu baru nak ambik pmr this year..jadi xdeklah:)

Papa Mifz said...

antara subjek kegemaran PM dulu...;)

pha is said...

teringat plak zaman ambik add math masa spm dulu.... hehehe


psss.. bila masuk je blog rietta ni, dengar lagu. last2 dengar macam best plak lagu ni. tapi tak tau tajuk dia.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...