Thursday, March 14, 2013

Paying My Debt

Salam...
actually got this tag from Elly...
on 25th Feb 2013...
answering all her question...

camne korang leh baca blog aku?
1. errr via BW actually...dont know how its end up...mungkin dr komen kt blog sesape, ataw kat bloglist....dah lupa...

apa pendapat korang tentang aku
2. hmm...pendapat rietta....senang berkomunikasi...hehehe....bak kata buku manual....user friendly...

korang ada nama glamour tak,kalau ada sila nyatakan!
3. ooo...xpernah glamer pown...so xde nama glemer...hmm...tp org selalu salah sebut nama rietta sebagai ri-ta..sebenarnya ri-et-ta...

apa korang buat time bosan
4. bosan bosan rietta suka menembak dalam hutan...xde hutan, sawah padi jadi mangsa....rietta suka hijau...errr...tembak pkai camera yea...bukan senapang...

kalau diberi peluang bercuti, mana korang nak pi dan kenapa
5. hmmm...dr kecik lagi suka english country...bukan apa, terpengaruh dengan english movie...jdnya UK lah kot jd pilihan....

kalau diberi pilihan,korang nak gemuk atau kurus
6. kalu boleh nak gemuk sket....sket jew....baru larr comei cam teddy bear....hehehe....

meroyan di blog, releven atau tidak dan mengapa?
7. meroyan? suka hati la orang tu nak buat apa...tu kan blog dia...cuma kalu nak share ngan public...jangan sampai org salah tafsir akan diri kite...peace yo...

bf, gf, suami atau isteri baca tak blog korang?
8. errrr....baca ke tak baca erk...hmmm.....kerr tgk gmbar jerr...baca kot klu terasa nak baca kdg kdg...ntah la...

nape korang berblog?
9. its starts out years ago...sebenarnye, it was my online diary...tapi masa tu mmg private bukan public...since org selalu mnta gmbar n sngat susah utk rietta mail pada setiap org gmbar yang size besar, dan banyak plak songeh nak gambar yg ada dia sj la apa la...pening weii nak sort....so publickan blog tempek gmbar...haa....download sndiri...senang kilije....

korang rasa apa jadi kat korang 10 tahun dari sekarang
10. hmmm...10 thn lg entah la...tapi yang pasti nak menjadi yang lebih baek dan lebih berjaya dari hari ini...errr...nak keta baru lah msa tu...hehehe....

agak2 korang,kalau korang terserempak ngan aku kat luar,korang tegur tak? dan apa yang akan korang buat kat aku?
11. errr....klu btul btul pasti, bru rietta tegur...kang salah org, maluuu....mna nk sembunyi....apa rietta nak buat yea????alaa apa lagi...salam, pastu cium tangan lerr....haaaa....

Dear Elly....
kiranya i have paid my dept to you...
hope for an approval...
ekekeke.....

11 comments:

hainom OKje said...

Wah baru kenal rieta sikit sikit.... kalau tak gambar je dapat tengok ...tak dapat kenal orangnya..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

layannnnnn~!

Irfa said...

zaman tag mengetag ni selalu kena masa mula2 ada blog (tahun 2006) hihi
tag ni satu cara nak korek rahsia seseorang

Daddy Ziyyad said...

saya pulak, nak kurus! hahaha

❤Kamsiah❤ said...

respek kat rieta...sbb akka tersangat2 malas nak jawab tag..:)

elly nadyra said...

tq rietta, now i know how to pronounce your name ri-et-ta
its actually normal tagging no harm if dont answer.....its just for fun!
anyway, tq so much, really appreciate this entry!
thanks for joining teka teki tekuk 2, hope you are one of the lucky winner!
good luck!

Papa Mifz said...

PM teringin nak pergi Spain...huhu

Telor Power said...

Ada eh org tanya2 gini lagi.hmmmm

adyna said...

elok juga buat mcm nie :) dapat kenal ckit2 n persahabatan maya tu akan berkekalan.... :) tak gitu dik rietta ;)

eita said...

oooo...bru tau sikit2 pasal rietta..rajin rietta buat tag

missSenget said...

mula2 tgk jawapan no 4, dah terdetik,

Hebatnya rieta..! pandai pegang senapang..



haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...