Saturday, December 1, 2012

Labu Sayung

Salam...
i bought this LABU SAYUNG...
at some kind of craft fair...
at Jusco Perda Penang....
but im so sad....
because its leaking....
and cant be used to store water...
Isnt It Cute....hmmm....I'll Turn You Into Flower Pot...hehehe...

The Water Dew/Drop That Tells Me, Its Leaking

10 comments:

the malay male said...

Maybe untuk hiasan je kot

BENA said...

Tak sesuai untuk letak air kot rietta :)

Lady Windsor said...

owhh pity u.
next time kena tanya betul-betul before beli sist..
kalau nak beli labu, beli kat kuala kangsar. so far akak beli dah tiga biji, still ok..

eita said...

sayang lah kan....
xleh letak air..

simpan wat hiasan je lah

adyna said...

masa beli tak perasan ke rietta.. labu sayung kuale memang banyak moh mengkome ke kuale kangsor ;)

Aishah Jahirah said...

owh leaking...hee xpasal2 jd flower pot lak.

nadia arrumaisha said...

sayangnyer........xpelaaa rietta wat hiasan ya..cantekkk

cerita best said...

wahhhh lawa pic mesti guna camera mahal kn hahaha

elly nadyra said...

sayangnya...org kata air yang disimpan dlm ni sejuk

munna said...

sayangnya x boleh nak isi air ye... takpelah rietta simpan buat hiasan pun cantik sgt ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...