Wednesday, October 10, 2012

Wordless Wednesday 2012.10.2

Picta Is Taken Around Teratak Bonda

Picta Is Taken Around Teratak Bonda

20 comments:

Lady Windsor said...

we hv our own journey..wish you happy today..:)

Cik Muda said...

semoga gembira dengan hari2 mu...

Kakzakie said...

Meaning... together is better than alone Rietta, share the happiness and sad moment together.

ellynadyra said...

susah senang sentiasa bersama!

adyna said...

semoga hari ini lebih baik dari semalam :)

pss sedap ke zinger double down!!!:)

eira eixora said...

nice quote =)

Rai Ourkizuna said...

pss..sori lambat..event2 dgn kelas tu biasanya dari mulut ke mulut je.. tapi kalau under institusi ke ada la website..tapi penang da lepas rasanya.. smlm diorang buat kat sunway convention center kat sini..

kemudian2 kalau ada lagi akak bgtau..

wahida said...

hai dear...

sihat?

Tihara said...

together is the bestest moments in our life with someone special..harap2 ada meaning lah..

Mizz ErMa said...

nice quote! hihi oh ya, teratak bonda tu kat mana ek..hihi

kay_are said...

kire better lagi untuk same2 susah tapi ade someone untuk hadapi nye dari senang sorang2 tapi taktau nak share ngan sape.. hmm

Hanis MY said...

sweetnya!

eita said...

cantik laluan denai tu

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

sangat sweet quote tu... hehe...
^^

Yousof said...

Nice pictures, nice quote.

Kebahagiaan akan lebih bermakna apabila ia dikongsi bersama. ;)

Jna marcello said...

nice quote ;))

ஜ miss klanika ஜ said...

deep meaning .

Noraim said...

akan ade masanya seseorg dtg utk kita kongsikn segalanya.

Papa Mifz said...

yup nice quotes...

eita said...

time bos xde..rasa macam sambut raya keling je...hahahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...