Monday, October 8, 2012

Tranformer Spectacles Frame

Salam....
As long as it is transformer...
good or bad...
doesnt really matter....

actually was looking for optimus prime....
but then the frame doesnt suits well....
so...
this one will do....
YOU CAN LOOSE FAITH IN US, BUT NOT IN YOURSELF !!!


22 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wow!

cik marikh said...

fuhyooo! transformer!!
bingkai spek mars biasa2 je...aslkan boleh tngok dgn jelas, itu sudah bagussss..=)

Kakzakie said...

Is it yours Rietta? Kakak last Saturday went to Focus Point changed new spec for my no. 2 girl before sent her back to hostel...

Rai Ourkizuna said...

comelnyaa!!

psst.. self development course macam tu banyak jugak kat tempat lain.. tp so far yg aktif kat area pj tu.. kalau ada peluang cuba la pergi.. menarik sangat..

adyna said...

akak pun tgh tunggu nak tukar spek gak nie :)

ellynadyra said...

tu dia!

inche hlovate said...

sya tak pakai spect so tak tahu pape huhu

Miss Sue said...

o.O :)

Cik Muda said...

limited?

Miss Sue said...

sis.. dah reply ur komen :) yg sesuai ialah summer fruit :)

eita said...

owoh..fanatiknyer

Sharinginfoz said...

benda macam ni ada juga, macam2 kan

Lady Windsor said...

yeahh me too, need a new one..spek saya da kelabu pun, kena tambah power lagi..frame tetap yg lama..

adyna said...

nak pakai contact lens en babah tak bagi uhuhuh..nk kena cr spek yg baru lah akak..sebab yg ada sekrang dah kembang kakinya hehehe

munna said...

rietta yg punya ke?....

Aishah Jahirah said...

hee xpakai spek....tp suka tgk org pakai spek yg lawa2...

missSenget said...

box dia cantik...!

nur anis said...

wow! transformer..:)

dwaty said...

tiba2 bertukar cammana tu.... hehehehe

bumble bee ada tak???

kay_are said...

boleh tukar jadi robot tak agak2?

Noraim said...

tak pakai spek. hee.

Hasrina said...

cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...