Friday, October 19, 2012

The Beauty Of Death

Salam...
I always wanna catch this scenery...
and always....
i am on da go...
but this time....
manage to snap the moment...
and cant express what i feel...
at the moment....
its peace...
its sad....
it all and all....
Indahnya Ciptaan Ilahi...


15 comments:

Lady Windsor said...

a pic with a thousand word..our view is diff but always has their own meanings...

missSenget said...

cantik..

tp ada kesedihan dia..

Kakcik Nur said...

Cantik gambar tu. Kakcik suka. :)

adyna said...

ermm ada dua maksud ..satu musim luruh satu lagi mak akak cakap pokok kalau kurang berzikir daun nyer tak de..wahallahualam..

p/s: rietta ping tu..untuk update entry kite.. cth rietta join blogged.my

Cik Muda said...

its free n silent ....ni yang minda sy boleh describe..

Hafizin Jamil said...

memang indah ciptaannya. tiada bangingan

Aishah Jahirah said...

ya sangat indah...:)

kay_are said...

pokok mati ke tu? nampak cantik je

Rai Ourkizuna said...

suka tengok pemandangan begini masa musim luruh suatu masa dulu.. sedih dan sayu dalam masa yang sama tenang tengok langit yg membiru.. kannn..

rietta,
kan dapat majalah bulanan tu kan.. yg tajuknya amagram tu..yg tu selak kat mukasurat belakang2.. 2-3 page kat belakang tu diorang ada bagi tarikh2 event yg diorang buat..seluruh malaysia..kalau yg tulis workshop tu kena bayar rm12. ada jugak yg tak payah bayar.. dari masa ke semasa dia akan update.. yg clear guard punya rally tu akak tengok info dalam tu lah.. coming soon ni artistry punya rally pulak..tp penang tak sure lah tarikhnya..

eita said...

comel kan kalau pokok mati...

eita said...

alamak!!!...xde fb ke?....
aiyoooo..buat lah 1....

noraauliyya said...

rasa tenang je tgk gambar ni.

Telor Power said...

lawa la....nanpak indah

ada kisah tersendiri pada gambar tersebut.

Noraim said...

setiap ciptaan Allah itu indah.

chemay said...

cantikk.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...