Saturday, July 7, 2012

Its Penang Heritage Day

Salam...
its Penang Heritage Day...
and im currently in Penang Island...
enjoying the scenery of Second Bridge...
under construction....
wish i can post the picta here.....
but too bad....
i dun have the photo....
huhuhu....
kinda hard to snap picta at the moment....
HAPPY SATURDAY EVERYONE.....

12 comments:

Faza said...

without looking at the picture yet.. kinda know that bridge would be awesome :)

adyna said...

LAMA DAH TAK P PENANG :)

ahsfantasy24 said...

happysaturday ang
please take care (:

Puan Fifiey said...

makan angin kat penang ker? lama dah tak pergi.. bilala nak pergi lagi.. hehe

RE:henrietta: saya tak berani nak minum 100 plus.. just minum air suam jer.. ingat nak minum vitagen tapi gula plak tinggi dalam air tu..:)

Elysa Sofia said...

bestnya! enjoy your day :)

BENA said...

rase nak pergi penang laaaaa :P

Noraim said...

cuti eh kak?

nnti kalau jalan2 kat sane blh la jumpa akak . hikhik.

ellynadyra said...

penang....best nya!

kay_are said...

series penang bridge yang number 2 dalam construction? ari tu dengar cite macam tak jadi.. waahh.. kurang r jammed nak g penang pasni

Hasrina said...

me stay in penang :)

Yasmin Aris said...

Enjoyy ya ! :D

9n0L4 said...

lame dah tak gi penang. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...