Monday, January 30, 2012

Its Paddy Field

Salam...
im getting much better now....
ALHAMDULILLAH....
so going back to the ofice as usual...
huhuhu....and the UPS is here....
and i cant help Hafiz out....
still cant...
so sorry....
Here are some of the shot i got the other day....
Its around this north region some where...













22 comments:

nabilah_2908 said...

cantiknya....sepeti lukisan... :)

ILA HonEyBuNNy said...

cantiknya...suak tgk pemndgn sawah padi..

menghijau ja...-)

Deru Ombak said...

Nothern Part? somewhere around Kedah? Perlis?

amazing!!!

LINDAHERY said...

cantiknya !!! hijau je sejuk mata memandang.. :)

Leeya Hezlin said...

cantiknya..subhanallah..
rindu nak balik kampung tengok sawah padi bila tengok gambar ni.. :) :)

Cik tikah said...

cantiknya padi :) subhanallah..

Noraim said...

seronoknya kalau ade rumah dekat dgn sawah. kepala yg serabut dgn masalah pun blh jadi tenang. huhu.

BENA said...

heeee :)
rietta , blog bena yang tu dah private

rieta cuba buka yang ni


INIBENA.BLOGSPOT.COM


selamat mencuba . heee :P

Telor Power said...

sangat kagum melihat padi sedang masak terbentang luas. pakai filter ke? tgk awan dan langit hampir sama kaler jer

HeNRieTTa JoSe said...

nabilah-2908----Terima Kasih....Padi Sedang Menguning...Ada Tempat Yang Dah Dituai...

ILA Honey---- Rietta Pown Suka Juga...Nasib Baik En Pesawat Toyota Sudi Bawa....hehehe...

Der Ombak---- Ha'ah...Dekat Kedah Penang....xsure sangat sebab ngah demam....

LINDAHERY---- Yeap....Kehijauan Memang Cantik...Sebab Tu Demam Demam Pown Nak Pergi Juga...

Leeya---- Memang Indah Ciptaan Ilahi....wah, kampung ader padi erk....nak ikut nak ikut...

Cik tikah---- Padi Sedang Menguning Memang Sangat Cantik...

Noraim ----- Sronok tuh Sronok...Tapi Rietta Takut Ngan Lintah....

BENA ---- ok...t rietta pindah blog baru bena yea...

TP ---- itu larr, saya budak baru belajar....huhuhu....sebab masa tuh memang langit biru....sekali awan pown biru dah jadinya...huhuhu....kena bajar banyak lagi nie...

Telor Power said...

HJ : sama2 kita blajar...jika berpeluang boleh kita photoshoot dimana2 nanti. InsyaAllah

Kakzakie said...

Can be used the photos for calendar yr 2013. Its seems very peaceful...

kayna said...

pokok beras... hehehe.. (tiru ayat dari FB)

Sharinginfoz said...

memang cantik pemandangan sawah

Teenager Housemaid said...

whoaa..
lawanya, sis..
macam painting!
the colors are so bright and beautiful..:D
lawanya ciptaan Allah..

Akim Iqbal said...

Ni kat mana ni ?

Telor Power said...

InsyaAllah akan berada di sekitar Penang cuti $hari akan dtg nie. Tak pasti lagi

HeNRieTTa JoSe said...

TP - Ok gak...bila bila kite outing....

Kakzakie - Memang chantek, tp nk pkai untuk calendar, kena cari pro punya photographer larr....

Kayna - ha'ah...pokok beras @ pokok nasi.....hehehe....

Sharinginfoz - memang sangat chantek....tapi kurang berani bila terbayang lintah...huhu...pacat....huhuhu...

Teenager H - ha'ah, color dia rietta memang setting kasi pekat kt camera tuh, akibatnya, ngn awan pown sudah biru bagai langit....huhuhu...Ciptaan ALLAH memang chantek...

Akim Iq - Antara Penang ngan Kedah....(susah nak agak, coz start dari Bertam sampai Alor Setar...dah la ngah demam, signboard pown maleh nak baca...)

TP - Banyak Tempat Menarik Untuk Shoot...Datang la....

FasiHaH SupiaN said...

wahhh cantiknya pemandangan sawah!!!!!!!!!

♥ p a a n i ♥ said...

cantik sangat!!! :D

HeNRieTTa JoSe said...

Fasihah - Sawah tengah menguning memang sangat sangat cantik...

Paani - Cantikkan Sawah masa Padi tengah menguning....

CekbOlat-bOlat said...

eden org kedah ! *bangga* hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...