Tuesday, September 29, 2020

Its Good To Be Back

View From The 4th Floor Of PPSF Building




















Salam....
i'm coming home....
i'm coming home...
tell the world that i'm coming home....

finally....
feeling good....
to be back to campus....

been busy this month...
finishing all the lab works...

14 comments:

Wak Lat said...

wahh sonoknye nk balik., ;p

Azhafizah MN said...

Mesti rindu suasana ni kan. Semoga dipermudahkan segala urusan and take care.

Aisya사쿠라♥ said...

Amboi happy ye nampak XD
semoga lebih produktif!

Amie said...

Moga gembira kembali ke tempat yang dirindui.

anakdenesor said...

selamat menjalankan tugas..

yeah i'm coming home too ada cuti seminggu heheh

Abam Kie said...

mujurlah dpt pulang ke kampus. semoga covid yg menggila ini dpt dikawal. Aamiin..

Athirah | Coral Tulip said...

Alhamdulillah! Tengah happy, dah settle down, Recently macam meningkat pula kes.. Semoga kita terselamat dari segala wabak dan bencana. :(

Kamsiah yusoff said...

welcome home sweetheart...minta ibu masakkan makanan kegemaran tiap hari ya

mrhanafi said...

welcome back..

moga ceria selalu

dear anies said...

selamat kembali dan selamat menjalankan tugas sebaiknya👍👍👍😊😊

Pha Is said...

welcome back.. dah lama x singah sini, header pun dah lain..

AmyZana said...

Untung dapat balik! Saya final year tak dapat balik uni sebab selangor pkp \i is sedih/

Hans Hanis said...

alhamdulillah
dapat meneruskan kembali benda yang tertangguh

The Redza Channelz said...

Kampus buka kah sebab ada kawan mama saya tak dapat register semester baru hanya belajar online.