Monday, September 3, 2018

Chocolate Bouquet

Terima Kasih Pada Yang Memberi...

32 comments:

Nieyla Nadia said...

Wah..seronoknya dapat bunga :)

aryan azra said...

wah comel nye chocolate bouquet tu

Shahida Dzulkafli said...

Bestnya kalau dapat Chocolate bouquet ini..

Mia Liana said...

cantiknya...


pssttt... Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen Nak URL Blog #35 Mialiana.com

Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2018/07/senarai-url-blog-35.html

Maaf sangat-sangat. Mia baru sempat nak blogwalking dan pemenang akan diumumkan pada hari ini juga.

Semoga berjaya (^_^)

hainom OKje said...

Wahhhh dapat coklat bouquet.... tak nak share ke sapa yg bagi tu Rieta

aizamia 3 said...

Rasa happy bila dapat hadiah macam tu.
Kalau tengah stress, hilang sekejap rasa stress tu.. hehehe..

CahayaHannan said...

SETAKAT NI BELUM PERNAH LAGI DAPAT BUNGA HEHE

Dunia Zumal said...

Dulu pernah memberi pada seseorang tapi bila orang lain yang ambilkan lain pulak jadinya. Terkilan rasa

Safeni Feni said...

Cantiknya bunga.

Kamsiah Yusoff said...

manisnya fererro roche tu..semanis teddy bear comel tu..semanis sipenerimanya juga..

norra said...

bestnye, birthday ye?

Wani Sukarno said...

untungnya diaa hii gembiranya hati

FHA Selemak Santan said...

seronok kan dapat bunga.. ada coklat lagi

Hazmin Hamudin said...

hati berbunga2 kalau dapat ni.

dear anies said...

sama-sama eh ehhh hahahahaha

wahida said...

wahhhh...bestnya...sapa yg bagi tu...cer citer sikit...heheh...

Abam Kie said...

I wish I could get a gift like this...

QasehnyaRania said...

assalam
selamat petang akak 🎀

wah bestnya..rezeki tu

Siti Yang Menaip said...

senyum sampai tinge leee kalo dapat cemni =D

eita said...

waaaa..best nyer dapat hadiah...

aeinna Musa said...

berbunga2 hati tengok bunga ni hehe

Abam Kie said...

tahniah, ntah bila la abe kie akan dapat hadiah mcm ni. huhuhuhu

Azian Elias said...

Hati pun berbunga riang.

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

alhamdulillah. bunga itu sweet, cokelat itu manis. tapi awak si penerima mesti lebih lagi ^_^

Pha Is said...

wooo..

Faiz Zakaria said...

wow.. secret admirer..

Nina Mads said...

jeng2 bestnya belum pernah dpt lg

dear anies said...

p/s lama x update blog??

Norhayati Mohd Isa said...

Gembira bila dpt bunga kan..🌸🌹🌺

adianiez AIDA said...

lama x dpt a bouquet of something.
if dpt la for birthday end of this month, wow!!!

OKje said...

Wahhhhh sweetnya.....
Bezday ke Rieta?

Jari Manis said...

Ehem ehem sape kasi tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...