Monday, April 9, 2018

Our Pink Rainbow

Salam...
i just finished our weekend at home...
having some learning and playtime....
since my niece already know majority of basic color...
i tested her...

i asked her to glue the colored paper...
onto a printed rainbow and cloud picture...
by instructing her...
the color suppose to be glue...
in every lines of the rainbow...

she manage to glue them correctly...
a bit messy...
but she just 3...

and...
we have fun....
so much fun....

PS: Since i dun have any indigo colored paper, i just simply add pink to the 7th layer....

13 comments:

dear anies said...

comel n kreatif👍👍👍👍👍

aryan azra said...

pelangi yang cantik

MisDiarios said...

comelnyaaa boleh buat kat anak fruit lahh nti

Scdha Sein (SS) said...

kretif...

ayunie ramli said...

haa, satu idea yang menarik untuk attract anak anak. nak timbulkan kreativiti mereka. good task !

Siqah Hussin said...

Rieta :) Takpe kalau takde acc lain selain blog. Follow kat blog je pun okay. Kalau takde takpe, tak paksa :) Maybe Rieta boleh bagi feedback about my blog ke? 🙈 Feel free to join my giveaway. TQ :)

Abam Kie said...

u are very close to your niece, right?

Shahida Dzulkafli said...

Aktiviti yang menarik..

hainom OKje said...

Rajin Rieta layan diaorng ...seronoklah diaorangkan...
Apa bendanya tu Rieta yang kaler kaler tu...tak cam sangat

msredcheesecake said...

cantiknya. kalau anak lelaki rasa diaorg suka ke wat aktiviti camni?hheee

shalimar yusof said...

cantiknyaa..best jgk buat aktiviti macam ni kan..

Pha Is said...

nice..

Mimi Azirah said...

Cute and creative. Satu aktiviti yang bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...