Monday, June 19, 2017

Panic Button

Salam....
just check my blog...
and spam comments....
have deleted all....
and just try viewing my blog...
suddenly the above screen appear..
been trying a few times...
still....cant reach...

i read out the note...
"address could not found"
that is the only....
phrase that capture my intention....

and....
the panic button turn on...
coz...
previously...
while i was checking my spam comment...
i came across...
one comment...
that stated....
"inserting/insert your data"

then i try using other browse....
and tadaaa...

11 comments:

aryan azra said...

jadi juga macam tu semalam, mujur hari ni dah ok

Dhiera nadhirah said...

kalau tak dapat retrieve balik sedih kot. bertahun-tahun punya cerita ada dalam ni

ejulz said...

Selalu mcm tu kalau line slow.. kdg2 line ok tp browse yg problem..

idzwa kamaruddin said...

phiewwww !

Ainniah Zulkefli said...

kenapa ya boleh jadi macam tu? tak pernah encounter lagi.

Mrs. A said...

Mujur dapat retrieve semula.

Sedihlah kalau hilang begitu sahaja.

Kenapa jadi macam tu?

ikhwan yusuff said...

Jadi problem kat browser k??

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

Pha Is said...

dulu pernah panic sekali.. x ingat dah sebab apa..

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari raya ita..

hainom OKje said...

Pernah jugak berlaku mcm tu tp....sekejap je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...