Friday, November 18, 2016

Giveaways sempena Anniversary


Salam...
today i would like to join this GA...
its Hainom's Anniversary...
actually it is not about the GA...
its the 21th that amaze me...

Happy 21th Annivesary....
May You guys complete each other....
forever and after...

PS: seriously, masa baca entry cakap 21 tahun rietta macam kurang percaya...nampak cam budak budak baru abis belajar je mak berdua ni....but then anak bujang mak pown dah besar panjanng kan, dah boleh bermenantu dah...

19 comments:

Scdha Sein (SS) said...

Huh! 21 tahun... hepi anny...

hainom OKje said...

Terima kasih kerana sudi join Rieta....Alhamdulilah moga Allah panjangkan jodoh kami hingga ke syurga.
Dari jauh je nampak mcm muda Rieta, dari dekat dah maghrib haha

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

Unni Anje said...

terbaik la!! kan 21 macam x pecya, jiwa remaja tu

dear anies said...

Good luck ya

hainom OKje said...

Rasa mcm dah komen hari tu...
Apa pun terima kasih sudi join GA Rietta. Rasa happy tau !

sha said...

kena cari pasangan mcm ni... baru boleh tanya dan kongsi petua berkekalan lama :-)

Kakzakie Purvit said...

Do you know that you are listed one of the winner for the GA Reitta..
Congratulation!

Amin Hakim said...

Semoga berjaya....

Jari Manis said...

Jgn kata Rietta...sis JM pun x percaya kak hainom okje tu dah ada anak teruna..dia ngan anak2 cam 2 beradik jek

Norhayati Mohd Isa said...

Tahniah rieta..
Tersenarai pemenang GA ni ;)

Lya Amie said...

goodluck utk jadi pemenang !

Pha Is said...

wow.. selamat berGA

eita said...

gd luck rietta..nak wat guane lah awet muda tu

noorhaidaz eyda said...

Wowww.... 21 ann... gud luck n all da best

Pha Is said...

wow.. awet muda la tuh..

QasehnyaRania said...

muda tang tang mak okje ni..
mak dgn anak anak iye mcm adik badik jek..
awet muda okje ni..

Fatin Days said...

Wish you luck :D

http://www.fatindays.com

Cikna said...

Good luck... Serius ni btw happy anniversary yg ke-21 ye sis hainom..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...