Monday, March 28, 2016

Hasani Book Online

Salam...
yesterday i went out for a while...
dropped by a book store as usual...
and a book caught my attention...
but then...
when i checked out my member card...
it was already expired a few days ago...
and i decided to go to another book store....
its HASANI...
my favorite store since a few years ago...
but cant make it...
since i have other tasks to finish...
and today...
tadaa....

PS : who doesnt love shopping ??? hehehe...

Buying books...Just A Click Away

7 comments:

aryan azra said...

seronok dapat beli buku kan

hainom OKje said...

Sekarang ni apa pun ada online kan Rieta. Nak soping tak payah susah susah naik keta.... hihi...sehari dua sampailah apa yg diorder

aizamia3 said...

Baca entry ni, terus teringat nak print out keputusan sekolah anak.
Owh.. terima kasihlah Rieta (walau ianya takde kaitan langsung dengan entry ni)

wahida said...

senangnya dah ada online mcm ni kan...
klik je apa nak, tak yah nak parking keta bagai...terbaik lah...

ros_reeza said...

wah dah ada online... mudah dah sekarang ni.

Amanina Mads said...

hasani dh ada on9 senang nk beli buku

Jari Manis said...

makin maju dah Hasani sekrg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...