Tuesday, April 7, 2015

UPU Online Extended

Salam...
previously...
the last date of UPU online application...
was yesterday evening 6 of April...
at 4.00 PM...
when i reopened it this morning to check...
tadaa...
they had extended the date till 12 of April...
which mean this Sunday...
until 6.00 PM...

17 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee undang-undang manusia senantiasa berubah ubah ;p

elly nadyra said...

masih ada peluang utk yang berminat nak apply

Jari Manis said...

sabar je lah...sistem down lah tu..maybe ada masalah teknikal

Kakzakie said...

Good news to those who overlook to made an application now.

anajingga said...

masih ada peluang bagi yang ingin memmohon, tq for sharing :)

rini.borhan said...

rezeki..boleh sempat lagi nak apply..

@ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

Rai OurKizuna said...

cepat cepat..sementara masih dibuka..

Muhammad Khairuddin Lim said...

wah....

Khai♥Rin : anies said...

berita baik utk yg ternanti2kannnya..

ewanthology said...

ramai sgt yg apply kot...dapat sambutan..so extend lah..hehe

Cikgu Norazimah said...

Salam mesra..

Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

nur anis said...

hopefully sesiapa yang tak sempat isi tu, boleh lah isi cepat-cepat kan.

p/s : headband simple macam tu, kalau akak nak RM10 je..:) tak masuk pos..

Gee Lion said...

dah lama tutup kamus.. hehe

Pha Is said...

bagus la.. masih ada peluang bagi mereka yg x sempat...

Sham said...

Ni dh tutup la ni ek...

Bitt (double IS) said...

hi rieta, owhh dah nak close tuh!

blog updated
http://bitttravel.blogspot.com

wahida said...

teringat pulak zaman university dulu...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...