Sunday, December 14, 2014

Nila

Salam...

Hi Boss...
gonna talk about U again...
well...
its true what U said the other they...
BOSS alwiz right...

Kerana Nila Setitik...
Rosak Susu Sebelanga...

But they just dun listen to me...
not even U....

12 comments:

Bunda a.k.a KN said...

Salam ziarah...salam hujung minggu dari Bunda.....

Nora Karim said...

Boss is alwiz right! Hehe ada yg berani tak ikut ckp bos ke?

Karukord jagau said...

salam d subuh yg dingin..

eMMe said...

hurm... susah la dpt bos camtuu... nak menang je.. takmo dengar pendapat staf dia... kalo betul takpe..ni salah... pas tu nampak salah staf dia je..sabar je laa.. akak lame tak gune nila ni, heeee~ ops! sori akak wat lawak, rietta tak gelak, hiks~

Qaseh Vee said...

sama ada boss atau pekerja , x de yg perfect . tetap buat salah . klu x nak mengaku salah , jgn salahkan staff x nak dgr cakap ye ...

elly nadyra said...

boss biasalah camtu
dia je betul
kita ni salah je di mata dia
walau dah terang2 benda tu salah dia
tetap nak ckp kita yang salah

tapi tak semua boss camtu
segelintir aje boss yang camtu
mcm la dia perfect sangat kekdahnya

yoorin melacolea said...

kite ni kerja dgn org, depan pon pikjak semut tak mati ek.. huhuhuhuh.. memahami sgt.. geram maki marah semua hanya mampu belakang2 je kan.. *sigh*

Diari Ibu Zarith said...

Bos tempat Zarith kalau yang perempuan ni moody sikit la..huhu

Salam kenal. Follower #370

Nieda ramly said...

tak cuti ke ?

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^____^) lama tak singgah...

boss biasala... hohoho

eita said...

cakap bos mesti kena ikut..hehehe

Jari Manis said...

nila oh nila...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...