Tuesday, August 5, 2014

Mulakan Hari Dengan Senyuman

salam...
last nite...
watch the documentary...
Selamat Malam MH370...
felt so sad...
and she is so strong...
(the wife of a steward)

this morning...
freshly wake up...
and its raining a bit...
and i used to hear people saying...
"Hujan Rahmat"
so keep smiling...
for the whole day...

and...
Happy Eid Mubarak everyone
Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir Batin...

12 comments:

idzwa kamaruddin said...

hari ni senyum dalam keterpaksaan.

nur anis said...

selamat hari raya sis..

Kakzakie said...

Sympathy with the family MH370 & MH17 as well. But lives must goes on. Pity them..

Happy hari raya Rietta..

Hazmin Hamudin said...

Tak berkesempatan nak tengok dokumentari MH370 tu. Ramai jugak yang update pasal tu semalam. Semalam hari raya.

elly nadyra said...

selamat hari raya, maaf zahir batin, this year tak sempat kirim kad raya kat rietta!

Montana said...

selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-) terima kasih atas perkongsian

Pha Is said...

selamat hari raya.. :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

terbaik...

memmet lenggeng said...

Senyum seindah suria..yang membawa cahaya...Selamat Hari raya..maaf zahir dan batin...

Jari Manis said...

Montana: rasa mcm sama je ayat komen d blog lain tu mesti copy paste je nih hiksss

Selamat hari raya buat HJ tu dan ada gak tgk dokumentari tu dan mmg misteri ke mana hilang nya pesawat tu

Jm pernah dgr pesanan dari prof muhaya senyum di awal pagi hari yg kita lalui nanti mesti penuh ceria dan Jm pernah buat mmg betul :-) x sempat lg kita lemparkan senyuman org yg pandang kita dh senyum dulu baru awek muda heeee

Pha Is said...

:)

Ieka Farhana said...

hye saya admin dari segmen mencari 20 bloglist bertuah dan anda boleh check senarai blog anda http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/08/senarai-blog-segmen-mencari-20-bloglist.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...