Tuesday, April 8, 2014

Gadis Bilik Cetak Is Back !!!

Salam...
actually we started the program again...
where i as me....
have to print out all the document needed...
why print?
because they wanted it to be so colourful....
full of 7 colours of Rainbows...
and we need to minimize the expenses...
so cant send out to vendors...
so here i go again...
in the room...
PRINTING....
but this time...
we are using...
RICOH printer...
which is much faster...
compare to the Canon "home" printer...

PS Thank You Kakak Berdua...
PSS Thank You Abang Kondenser...
PSSS Thank You Ayu...

18 comments:

:: idzwa :: said...

TQ to semua ;)

Farah Waheda Wahid said...

diakui ricoh memang lebih cepat rietta, at my office pun guna RICOH... Colour pun cantik...

Nurfaezah Abdullah said...

welcome back rietta hehe

Kakzakie said...

welcome back and enjoy your new printer Rietta:)

t.a.t.a said...

Welcome back Gadis Bilik Cetak! Prepare mask for your nose. Otherwise they will get bersawang.

Muhammad Khairuddin Lim said...

wah....

KakNi Sihat Cantik said...

Hahahah

Qaseh Wee said...

selamat berprinting ...

hainom OKje said...

Lama dah okje tak bermesra dengan printer ni Rieta

Rai Ourkizuna said...

gadis bilik cetak yg maneh~

ps/ miso tu tak masam..agak masin+lemak.. tapi ada orang tak suka baunya.. susah nak describe rasa dan baunya tu.. dulu masa mula2 makan pun akak tak suka..tapi sekarang mmg berhantu lah..haha..

are_lin@yu said...

ada printer mmg mnynangkan hidupkan.hehe

elly nadyra said...

berkurung la ye nampaknya

Nur Aaisy said...

Assalammualaikum.
Heyy, jomm join giveaway ni.
Im really hoping.
http://nuraaisy.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-nuraaisybscom.html

:D

♥ ROS ♥ said...

Best ade printer ni.. Ros pun teringin nak kufi sendiri n framekan :) tp xtau la jadi ke x.hahhha

Pasal no.eric leong tu kan leh tgk link ros ni..
http://rizaros.blogspot.com/2013/11/home-progress-mencari-langsir-area.html ... Nama dia mr.lee :)

adyna said...

Bila kreatif semua benda boleh diaplikasi kan

Psst rietta yg blh sakit tempat operate ni bila akak bersin tak pegang perut, pastu terlompat2 kt blkang ms dlm kete ... ;) jln nye tak elok

Pha Is said...

hahaha. tergelak baca tajuk..

Cik Aini said...

Eh sama lah kita..
pakai Ricoh Aficio..nk sedap panggil je Ricoh Rosales.hahahaa

Bitt (doubeIS) said...

i like ricoh printer too..hahahha dulu sambil2 print terprint gak gambo sendiri aakakkakaka pastu terbinding sama plak tu...naa gatal lagi khennn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...