Thursday, March 13, 2014

World Cup 2014

Salam...
Last weekend...
On Saturday....
When over to Penang Second Bridge...
Drop by Queenbay Mall...
Came across this KIA campaign...
The maskot is cute...
So cute...
Is it hedgehoge?

18 comments:

t.a.t.a said...

This year's punya world cup fall on Ramadhan right?

:: idzwa :: said...

lama dah tak follow WC nie..

Farah Waheda Wahid said...

bahang kehangatan semakin terasa...

msredcheesecake said...

teringat last world cup...hheee

Tihara said...

Tak lama dah world cup..
Cepat masa berlalu

Kakzakie said...

But it seems all these quiet due to MH370 case.. The same on artists now-day seems quiet from all the controversy...

Pha Is said...

macam tenggiling je..

❤Kamsiah❤ said...

take a pose with me hehe..kalau akak jumpa pun akak akan berposing disebelah maskot tu

Muhammad Khairuddin Lim said...

maskot cantik ye..

sal ya said...

macam tenggiling pun ada.

adyna said...

Mujur akak tak
Minat bola hihi

||aLeaSaRa|| said...

wah...ni kalau anak nampak mau laju2 berlari nak peluk he3...

elly nadyra said...

so rietta sokong mana?

aizamia3 said...

sama komen dengan kak Kamsiah.. ;)
pasti akan pose kat sebelah maskot tu..

Sobri Yaacob said...

semakin terasa deman wordcup :P

Rai Ourkizuna said...

comel gilaaa...

Bitt (doubeIS) said...

sudah terasa demam bola dah ni :)

Rai Ourkizuna said...

pst.. anak akak 4-5 tahun akak bagi nutrilite utk children. tapi boleh je bagi b complex, vit c dewasa tu.. tapi dos rendah la berbanding org dewasa.. sbb basically cuma vitamin. budak kecik pun perlukan vitamin dan mineral. tapi pada kadar yg rendah.. biasanya orang tak bagi pada budak kecik sbb rasanya tak sedap dan budak kecik tak pandai menelan.. hehe..

btw.. vitamin yg mana dia bagi..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...