Wednesday, January 15, 2014

Wordless Wednesday 2014.1.3 : Coloured Pencil

10 comments:

eita said...

dah lama tak main colour2 ni..teringat masa sekoloh dulu

hainom OKje said...

Teringin pulak nak main kaler kaler Rieta hehe

Gee Lion said...

dah lama tinggalkan color pencil. last guna masa kat sekolah.

pastu kat U adalah sesekali guna.
sebab nak buat peta minda.
heeee..

Rietta nak buat apa dgn color pencil tu? Scrapbook renovation ea...

Mimi Azirah said...

Kalo dpt kat anak2 kompom bis dinding diorg lukis n warna..hehehe

Pha Is said...

last time guna pensel kaler ni masa exam bertulis silat masa 1st year kat usm. kami kena lukis logo dan kaler logo rasmi silat.. heheh

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dulu is suka mewarna...

zaman sekolah dulu rajin masuk pertandingan... ada la jugak sekali dua tu menang ;) hohoho

Deqla Manjew said...

masa school dulu deqla guna kaler luna.. heee

t.a.t.a said...

Budak Gundut baru dibelikan color pencil yang pendek 12 batang. Hari pertama balik sekolah dah tinggal 6. Baki nya tak tahu pergi mana.

ct shah said...

nak masuk sekolah balik ke?:P

Rai Ourkizuna said...

aqil sekarang tengah sibuk dgn kerja sekolah mewarna..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...