Friday, January 17, 2014

Fishing Some Craft Tool

Salam...
i went out...
and drop by DIY...
cant resist to enter DIY...
since i fall in love with it before...
what i really looking for are...
some craft tool...
to add up in my collection...
and today...
i manage to get...
three rhinestone selection...
one heart shape craft punch...
and...
a few cute shape ink stamp...
so happy...
cant wait to start my new project...

18 comments:

adyna said...

Rietta nk buat kad ;) , quilting Best jugak kan TP akak tak pernah lg bt benda ni

KakNi Sihat Cantik said...

apa kah projek nya itu... share lah dgn kita org

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

t.a.t.a said...

At the first glance I thought your title was something to do with fishing. Wah my sis ni minat memancing jugak eh? Hahaha.


Don't forget to share with us your next DIY project ya?

Gee Lion said...

hanya org kreatif mcm rietta je tahu nak buat apa dgn craft tool mcm nih.
saya tengok mcm kosong je..
hehe..

eita said...

akak tengah duk merenung lagi ni..nak buat agak nyer dengan banda alah ni...

Qasih vee said...

Teruja nak tgk hasilnya.

nanie said...

rajinnya...lani nak bercraft pun xdan ada anak kecik dok menolong hehehe...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

DIY ni bes... rietta kreativ sungguh ;)

Papa Mifz said...

wah tak sabar nak lihat hasil projek tuh...=)

ewanthology said...

hobi baru ke

❤Kamsiah❤ said...

memang ralit jadinya kalau dah mulakan hobi mcm ni...

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

tangan kreatif apa pun boleh jadi...

elly nadyra said...

full of colours!

Deqla Manjew said...

nak buat apa la agaknya ni yer rietta?

hainom OKje said...

Anak Okje adalah benda benda gitu tu Rietta

adrianna syaz said...

Bling bling nya rietta..projek apa ni?

Che Siti Maryam said...

hobi terbaru ke?? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...