Monday, September 23, 2013

They Were Not Lost, They are Just Late

Salam...
still remember of those raya cards that went missing...
actually they are not...
(err...may be just the some of them)
today Kak Rai told me that she received mine...
and last week....
i receive Elly's...
they are not lost forever...
they only lost their way...
and there for...
late...
hope the others are starting to receive...
my eidulfitri card...
turn into eiduladha card...

HAPPY MONDAY EVERYONE...

22 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy monday dear...

Farah Waheda Wahid said...

dalam berinteraksi di dunia maya kita memang seharusnya menjaga tata bicara kita walaupun bukan keluar dari mulut secara dari dan hanya di papan kekunci kan deno??? ^_*

wahida said...

tu lah ada baca kat blog rai tadi...dah nak masuk raya haji, baru kad tu sampai, sabo je la dgn pos malaysia sekarang ni...nasib baik sampai jugak akhirnya...

Kakzakie said...

Kakak consider lucky as received your card during ramadhan...

maszmadi said...

kira kad raya 2 dalam 1 la ni kan... hihi

Masha Meisters said...

happy monday rieta :-)

elly nadyra said...

happy to hear that

Rai Ourkizuna said...

kad tu simple tapi cantik. thanks rietta.. akak pun da give up memula.. haha..

pstt.. nanti bagi alamat rietta kat akak :D email aritu ada lagi kan..

Khai♥Rin : anies said...

jgn hilang terus udah ler

Deqla Manjew said...

owh.. lmbt smpai la ni ye.. alhamdulillah..ada jugak kan..dari terus hilang... ;)

Liza Razak said...

sis...Alhamdulillah kad raya sis dah sampai..happy betul saya !! Thank u so much sis..comel betul kad raya tu :)

Aujinz said...

hamboii,, kemain lambat sampai.. hahahahha.. jauhnya dia melencong

pha is said...

ha ah.. nk dekat aiduladha dah..

Zul Fattah said...

raya dah sbulan habis.. baru smpai kak raya.. anyway, Alhamdulillah.. ada rezeki x kemana pun..

Vee said...

pemangkin silaturrahim , raya cards .

adyna said...

Janji sampai rietta ;)

Cik Muda said...

hai..
ada tu tak menghilang pun.. cuma sepi sekejap.. cari idea.. tp masih g singgah kat blog kawan2.. huhu~

lelamaisara said...

nasib sampai jugak kan....

yana aina said...

abg posmen buat pekasam dulu ... sabo jerk lh

nor azman said...

janji sampai ye..hehehhe

t.a.t.a said...

better late than never.

9n0L4 said...

lamenyeee baru sampai kad tu. huhu. seb baik tak hilang terus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...