Friday, September 6, 2013

Heart Shape Book Mark

Salam...
Start my new book...
With the new moods...
So...
I made my self...
A new book mark...
And this time...
Its origami...
HEART SHAPE...

18 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

Cantik

Kakzakie said...

Didn't show the photo Rieta?
Kakak can imagine as kakak's daughter made origami love shape use our ringgit note.

Incik apix said...

hermm, camne nak buat nih ?

Tihara said...

nice, pandai rieta buat :)

lizz said...

comelnyer..ni kalo buat kat anak2 pun dierang mesti suka...

Cho Zila said...

dah lama tak berorigami.. gyomi jer...

Masha Meisters said...

hehe...masha tak pandai sgt wat origami ni...

dear xila said...

cantik lepas ni buat cookie monster atau bentuk haiwan yg lain tau..ade nmpk kt website ke fb lupa...

Deqla Manjew said...

terer & rajin rietta ni.. kalo deqla byk mls je...hahaha

Vee said...

rajin pulak lah dear ...

KakNi said...

Wah kreatif nyer.... baca buku apa tu?

Bitt (double IS) said...

teringat ketupat dia haritu..hehehehe nanti i blog kan :)

kay_are said...

new book? buku baru pasal ape ni? tapi cover buku tu memang cantik.

eita said...

pandai nyer rietta..

dulu ada akak belajar buat dengan duit kertas..tapi pah ke sudah tak reti pun buat..mujur duit x carik

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Kreatifnya..cantik lak tu.

||aLeaSaRa|| said...

hahaha teringat kat officemate.kerja dia dah banyak siap,nak hilangkan bosan so dia dia gi ambil kertas A4 macam2 color.tekun depan youtube buat origami love macam sis rietta buat.

yang best tu dia gi bagi pulak kat bosss..dah orang tua tu perasan cehhhh he3...

pha is said...

kreatif..

MaMa Rey said...

err camner nak buat tu Rietta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...