Tuesday, September 10, 2013

Beauty Tips From An International Make Up Artist

Salam...
I wad reading my new book....
And the TV is on...
Suddently i heard the girl asking...
"Can U give us your beauty tips?"
And this is the answer that she gave...

1. In order to apply mascara, make sure to curl them first.
2. Put on blusher.
3. Never forget to put on lipstick or at least lipgloss.

Thats all...

26 comments:

Irfa said...

gile simple..kalau gitu kita pun dah buat yg sama la.cuma bab maskara n curl bulu mata akak x de ;)

Rai Ourkizuna said...

regularly jaga muka..jgn culas nak cuci muka, apply moisturizer dan sunscreen..

akak? skin refinishing lotion.. best gila!

Hanie Dew said...

hihihi..itu dia kasi untuk enhance beauty. nak beauty tips sama mcm yg Rai tu bagi tu..back to the basic. the regime you should never skipped.

wahida said...

simplenyaaa....tengs sharing rietta..

eita said...

akak failed bab2 ni..heheheh

elly nadyra said...

Aku x suka make up!

hainom OKje said...

Suka gak make up ni Rietta....tp okje tak reti....

Telor Power said...

hahaha simple aje tips tu
tapi kalau bagi tips ambil wudhu dan kelebihan berwudhu pasti lagi menarik secara tak langsung mendidik disitu

Muhammad Khairuddin Lim said...

kunjung sini untuk isi tabung nuff anda.

pha is said...

no komen.. heheh

Cik Aini said...

sgt simple!
tp rsnya mekap sesimple mungkin lg cantik kot dr yg tebal2..kan :)

Zul Fattah said...

what kind of beuty? only for her husband.. hehe

ros_reeza said...

thanx for the tips! bab pakai mascara tu, yang tak berapa nak rajin.. hihihi

:: Mrs.Eady :: said...

Selalu make up mcm ni je..

:: Cik Viva :: said...

same la mcm saya selalu buat..simple sebab tak tau mekap..kikiki

Masha Meisters said...

hehe...great! masha pakai bedak powder je g kerja...tak lupa eye liner! hehe

Daddy Ziyyad said...

" Rahsia kejelitaan I? Air wudhu aja"....kata artis A. ~hahahaha

Deqla Manjew said...

nice tips utk sesape yg suka mekap .. thanks sharing..

maszmadi said...

no 1 ngan no 2 x penah buat lagi.. tapi no 3 tu wajib, kalu x takut orang lain tengok muka I.. hihi

dear xila said...

pmpn ni kalo pakai lipstikd dgn maskara adalah bnda wajib utk naik seri hee

Vee said...

makeup natural look ala korean ...

Mizz ErMa said...

compact powder no need ke? kang pucat pulak muka tu..hihi

t.a.t.a said...

dalam 3 ayat tips itu, benda yang ai pernah pakai just lipstick sahaja. yang lain tak pernah dan tak akan pernah kot.

Che Siti Maryam said...

jom join segmen yam kak :)

http://csmaryam.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

Khai♥Rin : anies said...

smpi la ni x reti nk pakai maskara hehehehe

Mimi Azirah said...

Biar simple asalkan menawan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...