Friday, August 16, 2013

Mulberry

Salam...
Mulberry...
i never know what it is at first...
the name...
remind me of berries...
juicy fruits they are....
adding up with the symbol...
of huge tree....
remind me of Timberland....
then....
i google up...
and got it...

19 comments:

pha is said...

owh... jenama...

❤Kamsiah❤ said...

akak suka 'burberry' hehe..

Bitt (double IS) said...

brand ni dah naik..semlm pergi ps (petaling street) perghhh banyak simbol ni..pastu baca entri u pon simbol ni..hehehehe jup nak google..

eh u, kad raya dah dapat heheheh thanks tau...doubleIS happy dapat ketupat raya yang boleh di simpan tak basi2 gituw ;)

Irfa said...

beberapa thun lalu tgk jenama ni sy igt jenama murah, rupanya mahal ;)
nmpak sgt tak branded

Cik Muda said...

PARFUME?? ERMM GOOGLE JG LA...

Mimi Azirah said...

sy sndri xtau mulberry tuh ape..hahaha

Deqla Manjew said...

erkk apakah tu? haha. deqla lagi la xtau.. 1st time tgk ni.. tp blur2 jugak.. huhuhu...

Tihara said...

salam hari raya HJ :)

Kakzakie said...

Heee... kakak thought mulberry meant the fruit:) See the pic then know there you are:)

eMMe said...

Salam kenal, akak tak penah tgk.. kesian kan... hehehee...

selamat hari raya~

hainom OKje said...

Tak perasan brand ni Rietta...okje.tak selalu beli lew tu hehe

Tihara said...

**ayam bakar tu kena letak minyak sikit n alih juga periuk tu, tak larat nak alih guna sudip kayu balik2kan ayam :)

eelobor said...

nasib baik baca kat komen, kalau tak saya pn tak tau apa kebenda nih

hananhadila said...

x pernah dengar pon . sedihh :'(

nor azman said...

bnd apa 2

dear xila said...

handbag ke aksesori? burberry tahu ler hehe mmg pos dr ipoh tp tu gelang srwk rieta hehe

naima said...

byk produk2 yg masih kita tak kenal, nak follow satu2 tak terdaya nih.

kay_are said...

ingat kan buah buahan tadi.. rupe nye jenama..

eita said...

laaaa..mati2 lah tadi ingat buah malberi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...