Thursday, August 15, 2013

8 Syawal : Selamat Hari Raya

Salam...
its already 8 of Syawal....
and its someone birthday....
and its Hari Raya again....
for those who fast....
the 6 days of syawal....

so...
Selamat Hari Raya...
to me mom, me sis and me family...
and to all that celebrate it...

and...
happy birthday to you...
that was born...
on 8 of syawal 14++ H...

23 comments:

||aLeaSaRa|| said...

salam raya ye sis rietta ^^

~ayusleeping~ said...

Selamat Hari Raya.. ^_~

❤Kamsiah❤ said...

rieta..kuih raya masi ada lagi ke?

Deqla Manjew said...

selmt hari raya buat yg berpuasa 6 dan happy birthday utk dia yg dirai..

pssstt.. jemput baca entri penghargaan & ucpn terima kasih utk kad raya yg rietta kirimkan hari tu.. ;)

Rai Ourkizuna said...

selamat hari raya aidilfitri rietta dan keluarga..

Masha Meisters said...

siapa punya birthday tu? someone? who? hehe
selamat hari raya rieta :-)

Wak Gelas™ said...

selamat hariraya maaf zahir batin jugak mak tuu..,ehHHe

aizamia3 said...

sekejap kan dah 8 hari di bulan Syawal.. ;)

psstt: akat kat area Klang Sentral nak menghala ke Kapar.. bagi alamat emel, akak send detail.. ;)

Papa Mifz said...

selamat hari lahir kepada yang berkenaan...:)

adyna said...

Hari ni pun hari jd abah akak ;)

Psst shaklee akak guna asalnya utk parut operation arwah azim , then untuk kuruskan bdn ckit sebab bdn naik sbb tak blh nk mengurut n tungku pas pantang arwah ;) last2 dah nampak hasil terus on Mkn ;)

lizz said...

Selamat hari raya....

Khai♥Rin : anies said...

happy birthday to all of them

Khai♥Rin : anies said...

xpasti sm ada da beritahu ke blom...sy da selaamt terima kad raya tempohari..terima kasih byk2

naima said...

maaf zahir batin sis

dear xila said...

happy 8 syawal..jom2 pose 6...
hehe kad tu besar mmg niat pon nak selitakan bnda..last2 gelang! tu dr srwk tau..

eelobor said...

kalau ada buat open house bagi tau la yer.... hihihi

Bitt (double IS) said...

selamat hari raya rietta...maaf zahir dan batin...

hainom OKje said...

Bestnya dapat buat puasa 6 yeh Rietta....okje ....entahlah huhu

pha is said...

wu~ besday sapa la tuh.. hehehe

kay_are said...

tu r pasal.. kejap je kan.. ape pun selamat hari raye maaf zahir dan batin.. thanks for the card ye.. =)

Che Siti Maryam said...

selamat hari raya rietta :)...

Dianaa said...

selamat hari raya!
FD dah dapat kad raya dari Rietta haritu. comel! handmade kan

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Selamat Hari raya Aidilfitri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...