Monday, July 29, 2013

Microsoft Office OneNote

Salam...
my task is to crate...
consultation record cards...
and i manage it...
via Microsoft Publisher....
everything went smooth...
as plan....
just a few adjustment here and there...
but when it comes to printing...
it automatically covert into...
Microsoft Office OneNote....
and....
its automatically....
print out the file title...
as the....so called...footer....

PS : Can Anyone Help Me Out....Please...

22 comments:

dear xila said...

tak dapat tolong la...noob bab2 ni heee

Deqla Manjew said...

alamakk.. x dapek nak nolong..x pakar la rietta... huhu

Qashmere said...

computer savvy betul akak kita ni. Heheheh

Daddy Ziyyad said...

sorry cant help....i buta IT...hahah

eita said...

akak bab2 macam ni failed terus...

~ayusleeping~ said...

cuba tnya org pndai it ni

Kakzakie said...

So sorry I think you have to get IT specialist to solve it..

wahida said...

ramai yg buta IT ni termasuk lah aku...hahaha...


dear, aku dah email...

Papa Mifz said...

maaf tak dapek nak tolong...huhu

elly nadyra said...

Me?????? Buta IT

Aishah Jahirah said...

mmg xtahu n xpnh guna...

eelobor said...

saya pun buta IT gak.... huhuhu

Zul Fattah said...

i'm not really sure r bro.. sory.. i wish i could help.. but i cn't

Vee said...

my comment sama cam semua kat atas tuh ... sorry rieta , x dpt tlg ...

adyna said...

Tu la kita nk update software terbaru untuk cepatkan kerja tapi jadi mcm nie udah melambatkan kerja teringat masa g kursus Microsoft baru melambatkan perjalanan kursus hehehe

naima said...

tidakkk... tidakkk... jauhkan naima dr masalah nih... sorry sis, tak dapet den nolong.

Juliet_iRa~" said...

alaa xtau gak huu

suppose xjd camtu..ada tslh tekan ke?huhu

aReLaN said...

nak tolong tapi memang tak reti bab2 ni.hehehehe...sori la ye

pha is said...

hmm.. jarang guna publisher. onenote lagi la...

zulhilmi tempoyak said...

cuba cari blogger nm safuan ke xsilap.. dia pkar it ni..

kay_are said...

nak tolong tapi tak reti mic publisher pun tak pernah gune.. err.

salam.. alamat umah macam kat bawah ni =)

no 21, jalan jati taman yang meng 35800 slim river, perak.

Khai♥Rin : anies said...

xreti nk tolong heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...