Wednesday, June 26, 2013

Wordless Wednesday 2013.6.4 : Crepe

21 comments:

Qashmere said...

Adoih.. Terasa nak buat lagi lah. Bulan lepas baru buat crepe stroberi

Kakzakie said...

Filled with durian yummy!!

adzairdawati makdara said...

perghhhhh nyum nyummmmmmm :)

inche hlovate said...

buat sendri ke beli ni?

sobri yaacob said...

sesapnye..smlam punya la tringin makan.. beli kat jusco.. perhh..mahai giler.. nasib baik la sedap :) berbaloi beli

Kakcik said...

Dah lama tak makan... :(

||aLeaSaRa|| said...

huhu tak pernah lagi rasa,tak tau nak beli kat mana,kena belajar buat sendirilah nampak gayanya.nak resipi he3...

pha is said...

durian crepe..!!!

Mizz ErMa said...

ala..sy xpenah rasa lg durian crepe nie..tingin jgk nak merasa tp xtau kat mana ada jual..

Mimi Azirah said...

Prnah rasa dlu.1st n last kot...xbrape ngam ngan tekak

eita said...

pah sudah2 akak tak rasa pun..huuuhu...

BlueiceButterfly said...

sedapnya...pos sikit..hehe :)

Papa Mifz said...

eh macam dah lama pulak tak makan crepe nih...huhu


* nak minta jasa baik tolong remove dan masukkan balik link URL blog PM dalam bloglist Rieta yer...tq...;)

Deqla Manjew said...

deqla pernah mkn 2 kali..
dah lama jugak x mkn ni..
tp wat masa ni x terliur pun
lagi..
kalo terliur nnti la deqla cari..
hihi... ;) (dah mcm pantun pantun pulak) ;p

are_lin@yu said...

rndu nk wt lg tp xsmpt skrg.hehe

elly nadyra said...

may favourite!

Liza Razak said...

teringin pulak nak makan crepe bila tgk gambar sis ni :)

~ayusleeping~ said...

dapnye durian crepe... dah lama xmkn.

Khai♥Rin : anies said...

musim durian da tiba...tp kt melaka siap ada kiosk DC ni

Zie Noorzail said...

Kak Zie sukaaaaaa...makan 5 ketui pong tak cukup!

hainom OKje said...

Lama tak makan durian crepe...sejak dh tak demam durian crepe ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...