Tuesday, June 4, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree




Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





15 comments:

missShila Nget said...

wah..

menariknya..
nk try..! nk try..!

Kakzakie said...

Amboi!! best betul ni Rietta.
Selamat berjaya mana tahu ada tuah:)

adyna said...

Gud luck rietta


Psst sekadar gambar tp tak tahu juga kalau realitinya ada hidupan sebegini

Rai Ourkizuna said...

alamak..semua orang dah join ke.. akak tak rajin betul.. (padahal kopipes je kan..hahaha)

lelamaisara said...

good luck..selamat ber segmen..;)

Khai♥Rin : anies said...

all the best

Deqla Manjew said...

serius dpt hadiah best mcm tu? wahh..nak join jugak la... good luck tau..

Daddy Ziyyad said...

Tauuuu!

Semalam dah heboh di sana sini pasla contest ni...

Good luck!

Mizz ErMa said...

wah, dapat camera? syoknye..free2 nanti nk try join jgk lah..mana la tau bernasib baek ke..hehe pape pon, gud luck tau..

eita said...

waaaa...teruja nyer..nati nak cuba nasib jugak lah

gd luck rieta..

pha is said...

ok. sempat lagi nih.. hehehe

Sharinginfoz said...

Seronoknya kalau dpt kamera ni

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)

hainom OKje said...

Gud Luck rietta

kay_are said...

dapat kamera? memang terbaik segmen ni.. ape pun gud luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...