Tuesday, May 28, 2013

Nutox

Salam....
Running out of facial foam...
Running out of moisturiser too...
Went out to a nearby shop...
Not really near it is....
Only found the facial foam...
Cant find the moisturiser...
(they are from different brand)...
Ask the sales girl....
And the shocking answer that i got was...
"eeh adik tak tahu ker, sekarang dah xmasuk, sebab jakim kacau, xtahu kesahihan bahan yang diguna"...
And i was....
"ooh ye ke...memang dah out dated saya nie,..abis nak guna apa yea, tkut kang xsesuai dengan kulit"
And she suggested me this...
NUTOX...
I only take the mini travel kits for trial...
She said that they will last only for 2 weeks...
And 2 weeks is just enough for me to experimented my skin...
P/S : who knows i might turn out to be as pretty as Nur Fazura after 2 weeks...hehehe...just kidding...

13 comments:

hainom OKje said...

Yelahkan Rietta...suka tengok kulit artis artis yg cantik, mulus dan licin tu...hehe

Irfa said...

mcm mana nak buat watermark cam tu?

Kakzakie said...

If the result ok lets kakak know Rietta:) Who knows this brand suit to your skin..

Deqla Manjew said...

owhh... produk ni... teringat lagi iklan fazura...hihi.. mana la tau.. betul2 jadi cantik mcm dia.. hihi..selamat mencuba..nnti buat la review psl produk ni... ;)

Khai♥Rin : anies said...

perrrghhh tergugat fazura pasni hehehehe

Kniedaz said...

Salam kenal ^_^
Nak tau juga keberkesanannya

Azian Elias said...

a..haa..haa... new rieta in the house yoo..

||aLeaSaRa|| said...

wah nanti dah 2 mgu update tau..nak juga try ^^

elly nadyra said...

Selamat bereksperimen

missShila Nget said...

dulu pernah pakai..

lepas tu stop..
mahal..hahaha

ProfHariz said...

Nutox? Oh produk ni my cousin ada pakai. Tapi mcm mahal kan?

eVa said...

ahhahaha.. skrg bila kita nak pilih brand mesti teringat dgn model iklan.. nak jugak mcm diaorgkan haha.. nowdays kena hati2 bila memilih produk.. byk sgt copycat.. huh

Cik Muda said...

wow!!

jgn lupa update after 2weeks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...