Tuesday, May 21, 2013

Mr Iswara : Thank You Razak

Salam...
Mr Iswara are fix for now...
Yes, Elly is right...
Over heat....
Actually....
Razak (was a Perodua Tech before)
Check out the water....
And the water tank was empty (kinda)...
But the spare tank is quite full...
He said that, the water was not pump out to the tank...
Maybe there are a little leak...
But cant find any sign...
Or maybe, the tube was block...
And he tried to unblock it...
By blowing the tube....
So i still need to check out the tank...
Once a while.....
To make sure...
The water tank is full....

9 comments:

Kakzakie said...

Magic touch by En Razak everything will be back to normal..

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... ada yg membantu...

seharum kasturi said...

kereta nih cam bf gak kena rajin tgk dan belai . nanti merajuk aka meragam ...heheheee

Nora Karim said...

wah tiba2 admirer kat encik razak... hahahah

Puan Bui Junaidi said...

MCM KES KERETA BUI NI..OVER HEAT..RUPA2NYA ADA SALURAN PAIP BOCOR..

Liza Razak said...

nasib baik dah dapat solution..susah jugak kalau kereta meragam macam ni

adyna said...

Mujur Ada yang sudi membantu, kereta nia kalau sentiasa diambil berat insyaallah elok Lah dia... Kete akak pun dah nak masuk 6 tahun...walaupun banyak calar 2 ;) masih elok

hainom OKje said...

Ohhh...ni yg Rietta cakap tu yeh!

elly nadyra said...

Make sure check betul2 takut kena lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...