Wednesday, April 17, 2013

Wordless Wednesday 2013.4.3 : Dear Mom

- Love You MOM....Would Always Love U -

21 comments:

Kakzakie said...

Walau apa pun semua yg kita sayangi hanya pinjaman di dunia semata-mata. Doakan ibu setiap waktu..

❤Kamsiah❤ said...

teringat lagu mawar putih utk mama-sharifah aini..

dhiera said...

saya sayang mak saya!

are_lin@yu said...

sangat cantik..merah...

Deqla Manjew said...

petikan lirik lagu ni kan? rasa mcm baru jek dgr td.. haha.. yes.. ibu segalanya!!

Khai♥Rin : anies said...

birthday emak ke hari ni??

elly nadyra said...

i love my mom!

munna said...

munna pun sayang sangat mak

Ash Give said...

ni ww dah lama ni hahaha

Daddy Ziyyad said...

Sedekahkan Al Fatihah buat ibu bapa kita setiap hari, tak kira samada mereka masih hidup atau telah meninggal dunia...Insya Allah...pahalanya sampai buat mereka

Condoriano said...

Ish jgn la sampai gila :)
Love my mom tu, jasa dia tak terkira dari semenjak kita boleh membuka mata sampailah sekarang ni.

pha is said...

kasih ibu membawa ke syurga...

Papa Mifz said...

PM pun sayang kat mak PM juga...:)

Tihara said...

ya, sayang sangat mak..lagi pulak mak akak tengah sakit sekarang ni..kita pun makin menginjak usia

Sharinginfoz said...

jangan gila-gila ya

adyna said...

Sayang mak juga ;)

are_lin@yu said...

serius mmg btl sgt..rindu mama..huhu

lelamaisara said...

betulla...sayang mak sangat2..:)

MaMa Rey said...

sayang ibu..rondu pula ibu d kg..uwaaahh

hainom OKje said...

Okje juga masih mempunyai seorang ibu Rietta...

eita said...

sementara ada mak ni sayang lah betol2...
jangan di persia kan...rugi bila dia dah takde nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...