Saturday, February 23, 2013

Travelog Perak : Marina Island Resort

Salam...
since we wanted to overnight at Lumut...
and Teluk Batik...
we choose the Best Western Hotel...
Marina Island Resort..
Asking the locals...
Its man made island...
equip with private beach....
i only take a one room apartment...
but they have another queen size bed at the living room...
and the room is over 700 sft....
Cross Over To The Island

The Private Beach...Not Sure If It Is Man Made
Scenery Form Balcony
Some Greenery...
Mini Jetty...Just For Recreation...
This Island Is Opposite Pangkor Island...View From Balcony...
Bye Marina Island...Its Time To Go Home....Home Sweet Home...

7 comments:

نورعيم said...

lawa sgt! tp belum lg sampai ke sini. nnti akak bwkkan tau. hihi.

xila dot said...

nice view...private beach?? bestnya...

Mizz ErMa said...

cantiknya..k.rietta mmg suka p jenjalan kat pantai dengan pulau ek..

Papa Mifz said...

fuh nampak menarik tempat tuh...teringin juga nak ke sana suatu hari nanti...;)

hainom OKje said...

Tak pernah duk kat sini... best ke Rieta?

Daddy Ziyyad said...

macam mana overall kat situ? best tak? saya pernah tidur di Pangkor & Teluk Batik ...tak pernah try lagi man made island ni

kay_are said...

cantik nye view kat situ.. ni betul2 dekat area teluk batik ke? macam tak pernah perasan pun resort ni.. hmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...