Tuesday, January 1, 2013

New Year 2013 : Azam Tahun Baru

Salam...
its 2013 now....
when i was a teenage...
listening to radio...
people are talking about...
AZAM TAHUN BARU...
never had one before...
always go with the flow...
but when Im getting older...
Start out my own wishlist....
and....
Got It Done....

Happy New Year Everyone....
This Was Once, A Nice And Beautiful Waterfall, Nearby My Hometown...Been Missing Those Days...

10 comments:

adyna said...

happy new year rietta..

psst iklan nuff blh x??

missSenget said...

slmt tahun baru...

kite xde azam.. huhu..

ahsfantasy Ryu said...

kat mana ni? cantik.. subhanallah :D
Selamat Meraikan Tahun Baharu,
Moga tahun ini memberikan jutaan keberkatan buat kita semua:)

eita said...

selamat tahun baru

asha k said...

happy new year! jom lah sesama fulfill our azam this year..

munna said...

selamat thn baru rietta.... semoga azam thn baru ni juga tercapai ye

kay_are said...

tak pernah sangat r amek serius pasal azam ni.. tak tercapai karang aku gak yang mali sendiri.. huu

نورعيم said...

selamat thn baru sis!

kita pn xde azam. sama je dt thn lps ke thn ni. huhu. just harap diri ni berubah ke arah kebaikan.


aminn.

seiyesly, lawa sgt air terjun tu!

Hanih Borhan said...

hmm...tak come up with goals utk dicapai tahun lagi...nak kena buat cepat ni...

9n0L4 said...

slmt tahun baru ye. moge azam tercapai la tahun ni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...