Monday, October 22, 2012

Universal Studio Singapore

Salam....
a little gift from...
Universal Studio Singapore...
Thanks Dear Sistah.....
Key Chain and Pen


20 comments:

Irfa said...

oh igtkan awak ke sana ;)

Dhiera nadhirah said...

tak dapat pergi tp dapat sourvenir pun ok jugk kan. ada la kenangan

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh best la! :)

adyna said...

keychain tu cantik

psst rietta akak cek dkt nuffnang kalau rietta nak cek guna blogspot cek kat statistik

dwaty said...

comming soon ~ insyaALLAH

Kakzakie said...

Even small but expensive Rietta. But These souvenirs suit to all..

cerita best said...

nk key chain tuan blog ambil le pen hehehe

Aishah Jahirah said...

blh buat koleksi..:)

Papa Mifz said...

syok nyer dapat gift dari USS..:)

cerita best said...

yg pakjoe post td 2 untuk orgg bru nk wt blog hehehe yg gla2 nnt le hahaha

Ash Give said...

cantik.. aku pun ada dapat satu..mmber bagi drp jaln jlan kat singapore

azievee said...

Cute...

CekbOlat-bOlat said...

nnt bwk cekbolat pulak . hewhew

Hazmin Hamudin said...

Bestnya dapat key chain dari USS... Cantik pulak tu...

eita said...

best nyer...

nur anis said...

wahh..dapat ole-ole..:)

kay_are said...

takde peluang lagi nak jejak kaki kat sane.. mungkin nanti kot.. hmm..

ellynadyra said...

best best dpt souvenier, tak dpt pi, dpt souvenier pun jadik la!

Jna marcello said...

best souvenier tu..na pun suka collect key-chain dari smua tnegara/negeri hiks ;)

munna said...

cantik..... seronok bila dpt souvenier ni.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...