Tuesday, October 30, 2012

Fish Live

Salam...
Im not really into games...
But some games do attract my attention....
This time....
Its FISH LIVE....
Im using it via android....
Not sure apple store or windows or other OS having this programme....
Its more like virtual pet....
If u guys love virtual pet,love fishes....
I think this game suit u guys best....
You can have up to 6 fish tanks...
But i only own five by now...
Here is a screen shot....
One of my tank....

20 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik pun kadang2 main game di ipad...

Bui Junaidi said...

BUI TAK MINAT MAIN GAME GUNA PHONE SBB BATERI AKAN CEPAT HABIS..^_^

azievee said...

leka kalu dpt main game

eita said...

dulu ada main dlm fb...
tapi dah terbiar mcm tu je

Telor Power said...

permainan discreen hp dan tablet suma org suka

nur anis said...

comelnya main game macam ni...

adyna said...

hehe dah lama tak main game..:)

Irfa said...

OH INI LA GAME FISH LIVE..
menarik jugak :)
buat isi masa lapang

Myra Jay said...

Amboi, cantiknya.. sejuk mata memandang ;D

munna said...

dulu ada main farmville, fishville .... sekrg ni je dah tak minat

♥ Nana BamBam ♥ said...

beautifull, :)

salam perkenalan juga :)

Jna marcello said...

NAKK DOWNLOAD GAME NI ;))

Kakzakie said...

Unexpected Rietta!! you just like kakak's children enjoy with the game, till dont remember to eat/sleep.

kay_are said...

tak minat sangat main game yang kne jage2 bagi makan ni.. suke main tembak2 ngan lawan2 je.. =)

Bitt (doubeIS) said...

hahahah memang layan :)

Rai Ourkizuna said...

game yahoo ada jugak kan yg macam ni.. tapi satu tank je..game mmg sangat melekakan..hahaha...

Yousof said...

Hihi macam comel je game ni kak... ;D

Ash Give said...

ini bgi kat anak buah aku mmg tak nak lepas ni hahaha

widiea azira said...

sy layan bende ni. orang panggil pun tak dengar

9n0L4 said...

hehe. games ni boleh buat ketagih tau. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...