Monday, October 29, 2012

Elizabeth Arden

Salam....
Elizabeth Arden perfume....
Its Green Tea Lotus...
given by my sista....
from her trip to Singapore...
love the scent...
thanks a lot dear....

21 comments:

Lady Windsor said...

Rieta,
ok tak baunya? kalau ok, harus dicuba because i like green tea...fresh and energetic!

ellynadyra said...

amboi! Jeles aku!

Wak Gelas™ said...

wahhh, wak pon terasa baunye sampey kat sini.. ihIkks

nur anis said...

wahh..green tea..tak pernah bau perfume green tea...

:: Mrs.Eady :: said...

oh hoo..dah lame tak beli perfume!

Kakzakie said...

Nice smell and reach till here Rietta hihi...

Noraim said...

ok tak bau dia sis? untung la sis org pegi mne pn igt sis :)

Yousof said...

Bau perfume ni mesti melekat sampai ke petang kan kak?


Selesa beli perfume RM10 dijual depan masjid je.. ;D


kay_are said...

tak bape tau sangat bende2 related ngan perfume ni.. hmm

azievee said...

wangi x besa pakai cap avon yek...khik3

Papa Mifz said...

lepas nih pasti senantiasa wangi kan...hehe

Hazmin Hamudin said...

Macam-macam dapat hadiah ye... Lepas ni kena sentiasa wangi la pulakkan.

adyna said...

wow rietta beli perfume baru :)

Telor Power said...

bau dia mcm mana rietta....
ok tak?

mcm tertarik jer dgn nama dia huhuhu



psttt.
bukan tak nak suggestkan aprtmt kat CH tu... sana mmg byk tapi takot tak kena ngan jiwa pula nanti , cuba try cari2 kat area brinchang. pasal area situ kena ada pasar malam. dan sesak. dan malam nya hidup dan sesak


Hanis MY said...

suka bau perfume ni mmg berbaloi utk dibeli, tp lg best kalau dpt hadiah

Aujinz said...

mahal tak?.. mahal tak?..

wahida said...

wow...bestnya...
mesti best bau dia ni...

eita said...

tak pernh pakai minyak wangi pun

Jna marcello said...

OK X BAU DYE?? MCM BEST JE...

Ash Give said...

bau Green Tea sgt sedap sbrnya.. aku suka..

9n0L4 said...

kat singapore je ke boleh dapat ni. bestnyeeee. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...