Tuesday, October 2, 2012

Completed

Salam...
finally...
got all 6 of them...
Ramlee Awang Murshid Series....
one complete set....
thanks to Nur Anis...
she is the one....
 who tell me about the sequence....

- Bagaikan Puteri, Cinta Sang Ratu, Hijab Sang Pecinta, Cinta Sufi, Sutera Bidadari and Sunan Musafir -

18 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik juga pengumpul dan pembaca novel2 karya RAM. :)

Irfa said...

akak pun minat novel awang murshid
dulu penah baca 2 novel dia tp akak lupa tajuk..wah kalau dekat boleh akak tumpang baca rietta punya :)

missSenget said...

pinjam.....!!

mesti tak boleh kan..? haha..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alamak, sutera bidadari ngan sunan musafir belum beli... xleh jadi ni

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is dah datang menjenguk dan akan berada di blog ini buat beberapa minit (^____^) ubat rindu nak komen

Kakzakie said...

Enjoy reading Rietta...

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhh...

puteri rimba said...

sama la kita...saya pun dah lengkap set ni...

❤Kamsiah❤ said...

Sunan Musafir belum dimiliki lagi

Mizz ErMa said...

best ke novel2 dia k.rietta? sy xpenah bca..sy suka novel2 siti rosmizah..hehe

eelobor said...

huhuhu...peminat novel eh?

Hasrina said...

oh my ini mengkagumkan.

Rai Ourkizuna said...

adeii..lama tak membaca novel..

eita said...

akak punyer pun dah complete set...

Aishah Jahirah said...

wah complete semua ye....

Noraim said...

1 pn xpenah baca. kehkeh.

nur anis said...

siri yang terbaik yang pernah saya baca...:)

u are welcome..:)

kay_are said...

memang tak pernah bace langsung penulisan ram ni.. huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...